Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adrian945 kérdése:
Mi számít vastag faroknak?
Figyelt kérdés
Nekem kb 4.5cm vastag, kicsit vékonyabb mint egy helles doboz, az átlaghoz képest az milyen?júl. 22. 09:31
11/30 anonim válasza:
Szuper. A 15 centis hosszhoz jó vastagnak számít a tiéd, elég jó arány a 15 / 4,5 cm. 😊
12/30 anonim válasza:
Páromé is akörül van vastagságra, a makkja pedig még szélesebb. Sokszor alig fér a számba a makkja. Pár pózban, főleg az elején eléggé szokott feszíteni.
N
13/30 anonim válasza:
Az a jó fasz amelyik nem lötyög a punciba ;)
14/30 A kérdező kommentje:
Koszi a segitseget mostmar megvilagosodtam
júl. 29. 22:08
15/30 anonim válasza:
Vastagnak olyan 5-6 cm Szélesség, kb olyan 16-18 cm kerület számít.
4 meg 4,5 cm jó indulattal az átlagos semmi.
16/30 anonim válasza:
Nekem 14,5 a kerülete, erre már nem jó a sima óvszer, szóval nem értek egyet a felettem válaszolóval
17/30 anonim válasza:
#16 az enyém is annyi és bőven jó rá az óvszer. 🤣🤣🤣
És amennyiben nem óvszert akarsz dugni hanem egy puncit és nem 16 éves lányokkal sikerül ezt tenned hanem felnőtt elhasznált nőkkel, akkor a 14,5 kerület elég gyengécske. Olyan átlag alja közepe
18/30 anonim válasza:
16.
Nekem 15,5cm a kerület és a sima bolti durex jó rá
19/30 anonim válasza:
A barátomé nagyon vastag. Én nem láttam, de a feleségem mondta.
20/30 xKakashix válasza:
5cm vastag, 17cm hosszú. Aki szűkebb velebb jobban elkellett húzni az előjátékot, egyébként nem volt gond vele eddig, szeretni szokták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!