Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A saláta punci az selejt ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A saláta punci az selejt ?

Figyelt kérdés
júl. 21. 17:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Selejt erős kifejezés de valóban nem nyerő. Nem kelt ártatlan hatást amit mi férfiak keresünk. Így hatalmas minuszpont többségünknél.
júl. 21. 19:33
 12/26 anonim ***** válasza:
81%
Minden punci csodálatos amelyik ápolt és tiszta! 💓🤩
júl. 21. 21:38
 13/26 anonim ***** válasza:
19%
Olyan mint a férfiaknál a kis farok.
júl. 21. 22:56
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb!
júl. 22. 00:37
 15/26 A kérdező kommentje:
#13 már hogy lenne az eleve a saláta punci nagyobb mint a baba
júl. 22. 02:08
 16/26 A kérdező kommentje:
#11 sokan örülnek annak ha egyáltalán találnak valakit nem ez alapján ismerkedik senki én nem ezt tapasztalom hanem itt gyk-n kezdte el valaki fikázni és az alapján írtam ki a kérdést de hogy nekem emiatt soha nem volt problémám maximum akkor voltak bajok ha nem volt borotválva éppen de hogy nem csak egy csík van ott eszébe se jutott senkinek hogy az baj lenne
júl. 22. 02:19
 17/26 anonim ***** válasza:
71%

Nekem férfiként a salis az puhább, különlegesebb. Szeretem, hogy csak ráteszem a kezem és adja magát, hogyan simogassam. A látványa is jobban izgat. Szerintem egy salis suni pl. marha jól néz ki hátulról, vagy oldalról, így összezárt lábakkal.

De hát ízlések és pofonok.

júl. 22. 05:01
 18/26 anonim ***** válasza:
43%
Nem selejt, sőt valakinek ez jön be. Személy szerint még nem találkoztam élőben olyannal amire rendesen ráillett volna, hogy saláta. Őszintén viszont nekem nem annyira tetszik, de ha bejönne a csaj biztos nem utasítanám el ez miatt.
júl. 22. 10:48
 19/26 anonim ***** válasza:
Egy nő rengeteg mindenből áll, ez egy részletkérdés. Ha szeretem, akkor tök mindegy, hogy milyen a kinézete.
júl. 22. 11:59
 20/26 A kérdező kommentje:
Valójában álmomba nem jutott volna eszembe hogy selejt csak mióta látom Gyk-n miket írnak róla ezért tettem fel a kérdést és akiknek nem jön be azt se értem miért mert amíg nem büdös vagy szőrös és nem túl tág addig szerintem nincs vele probléma én legalábbis biztos nem fogom levágni a sajátomat ilyenek miatt mint pl a #11 es
júl. 22. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!