Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pózokat tudtok javasolni duci nővel?
Növessz 20+cm farkat.
Örülj neki hogy egyáltalán valami van.
Exem 80-85 kg volt és alig sikerült valami...
"Növessz 20+cm farkat."
Ja igen, hozzáteszem, méretügyileg egyáltalán nem vagyok nagyon elengedve, átlag alja úgymond. Pl kiskifli nagykifli pózt többször is próbáltuk, de nem érek oda neki rendesen.
Az asszony is hasonlóan duci, nálunk a kutya a leggyakoribb, nagyon érzi, hogy kell felnyomi a popsiját.
De mi oldalról is szoktuk, vagy van, hogy leül az ágy szélére én meg elé térdelek.
"vagy van, hogy leül az ágy szélére én meg elé térdelek."
Ez érdekesen hangzik. És élvezetes mindkettőtöknek, nem kényelmetlen?
1. Akkor béna vagy és kicsi is. Amikor annyi voltam is ment velem minden, most vagyok 69-70 körül. Ugyanolyan minden.
Mondjuk párom farka eléggé hosszú és vastag is, neki könnyű dolga van, plusz nem nyomi.😄😄😄
“Nem kényelmetlen, mert neki csak ülni kell én meg teszek egy párnát a térdem alá.”
Köszi a tippet, kifogjuk próbálni. Nálunk lesz egy olyan gond szerintem ezzel, hogy mivel nagy a hasa, lelóg neki, és nem fogok tudni odaférni. De ha hátradől, szerintem menni fog.
Jaj elnézést, azt nem olvastam el hogy a csajszi azért bőven az én súlyom felett van.
Akkor nem szóltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!