Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mégis hogyan lehet azt megkérdezni együttlét közben, hogy: "Készen állsz? Bedughatom a kukimat?"
háát röhejesnek tűnhet a kérdés.. de am nem az.
Hány lány ijedhet meg főleg első szexnél.. sztem majdnem összes.
Ha szeretitek egymást és be van indulva akkor tuti próbálkozhatunk..
ha nincs beindulva el kell érni, nyakpuszikkal, comb puszival, meg Borsó izgatásával (csikló).
azért sztem mindenki érti mi az hogy kémia és átjön mit akarhat a másik. épp ezért sok csaj már amikor intim érintést ad a férfi jelzi, hogy lehet e folytatni.
"A kuki az kuki!"
Mikor felnőtt férfi kukinak írja vagy mondja, mindig az a történet jut eszembe, aminek Anyukámnál voltam fültanúja még évekkel ezelőtt, amikor nála aludt az öcsém 5 éves kisfia.
Az esti fürdetés közben a félig nyitott fürdőszobaajtó előtt elhaladva ennyit hallottam:
Anyu: "Mosd meg a kukidat is!"
Unokaöcsém (érezhetően méltatlankodó hangon, egy nagycsoportos óvódás önérzetével): Mami, nekem fütyim van. Kukikjuk a kisbabáknak van! Te ezt nem tudtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!