Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mégis hogyan lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mégis hogyan lehet azt megkérdezni együttlét közben, hogy: "Készen állsz? Bedughatom a kukimat?"

Figyelt kérdés
Nyilván nem összeszokott pároknál merül fel ilyesmi. Van erre valami kifejezés, hogy ne hangulatrombolóan tegyük fel a kérdést?

2024. júl. 19. 11:13
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
#30 nőként egyet értek. Egyszerűen lehetetlen kitalálni, mit akar a másik,hogyha nem kommunikál, legyen nő vagy férfi. Volt olyan pasim, aki mindenre bólogatott, meg minden jó volt (ez gyanús is volt), aztán szakításkor kiderült, hogy semmi sem volt jó.
2024. júl. 19. 13:47
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nagyon akarsz valamit kérdezni megkérdezheted (miközben már elkezdted betolni) hogy; "Mehet még..?" Vagy valami hasonló hulyeseget, vagy ha kezdő a csaj kérdezheted "Így jó?" Nekem néha jól esik mikor a párom ilyeneket kérdez, de alapvetően nem kell semmit kérdezni, a sötétben is a hangokbol tudni fogod élvezi-e vagy lassitsatok. Amikor már úgy érzed inkább óvatosabban csináld először, akkor még vissza tud lépni.
2024. júl. 19. 16:26
 33/38 anonim ***** válasza:
83%
Amíg kukinak hívod, addig inkább hanyagold a témát :D
2024. júl. 19. 17:54
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

háát röhejesnek tűnhet a kérdés.. de am nem az.

Hány lány ijedhet meg főleg első szexnél.. sztem majdnem összes.

Ha szeretitek egymást és be van indulva akkor tuti próbálkozhatunk..

ha nincs beindulva el kell érni, nyakpuszikkal, comb puszival, meg Borsó izgatásával (csikló).

azért sztem mindenki érti mi az hogy kémia és átjön mit akarhat a másik. épp ezért sok csaj már amikor intim érintést ad a férfi jelzi, hogy lehet e folytatni.

2024. júl. 19. 18:01
 35/38 A kérdező kommentje:
#33 :D A kuki az kuki! Egyébként én kifejezetten szeretek nevetgélni szex közben.
2024. júl. 19. 19:36
 36/38 anonim ***** válasza:
Óvodában hívják esetleg kukinak a gyerekek :D
2024. júl. 19. 21:05
 37/38 anonim ***** válasza:

"A kuki az kuki!"

Mikor felnőtt férfi kukinak írja vagy mondja, mindig az a történet jut eszembe, aminek Anyukámnál voltam fültanúja még évekkel ezelőtt, amikor nála aludt az öcsém 5 éves kisfia.

Az esti fürdetés közben a félig nyitott fürdőszobaajtó előtt elhaladva ennyit hallottam:

Anyu: "Mosd meg a kukidat is!"

Unokaöcsém (érezhetően méltatlankodó hangon, egy nagycsoportos óvódás önérzetével): Mami, nekem fütyim van. Kukikjuk a kisbabáknak van! Te ezt nem tudtad?

2024. júl. 19. 22:15
 38/38 A kérdező kommentje:
"A fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk." - Nem értem mit vagytok ezen kiakadva?! Nem vagy sem nagyobb, sem felnőtteb, csak azért mert a látszattal/hangzással törődsz.
2024. júl. 19. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!