Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mégis hogyan lehet azt megkérdezni együttlét közben, hogy: "Készen állsz? Bedughatom a kukimat?"
Figyelt kérdés
Nyilván nem összeszokott pároknál merül fel ilyesmi. Van erre valami kifejezés, hogy ne hangulatrombolóan tegyük fel a kérdést?2024. júl. 19. 11:13
11/38 A kérdező kommentje:
Nézd, nem sok tapasztalatom van ezen atéren, de annyit levágtam néhány esetben utólag, hogy túlságosan siettem és nem vagyok egy nagy élmény az ágyban. Szóval 10-es meg a többi nagyokos inkább próbáljatok ti is tanulni valamit!
2024. júl. 19. 11:23
12/38 anonim válasza:
#11 magára vessen a csaj, hogy nem szólt, hogy még ne rakd be. Írom ezt nőként.
13/38 anonim válasza:
Tőlem mondjuk elég nyomulós kemény szavakkal azt szeretem
14/38 A kérdező kommentje:
#12 Sok nő azt várja kitaláljuk minden gondolatukat. Namármost, ebben azért józanul megegyezhetünk, hogy lehetetlen. Az is normális, ha egy nő szégyellős vagy nem kommunikál olyan nyíltan először, ezért kellene néhány ötlet, hogy ne legyen belőle rossz élmény. Vagy ne gondolja úgy, hogy nem is akarta, vagy már nem tudott kimenekülni a helyzetből.
2024. júl. 19. 11:30
15/38 A kérdező kommentje:
#13 Írnál egy példát így névtelenül?
2024. júl. 19. 11:31
16/38 anonim válasza:
Dugj meg durván te férfi állat!
17/38 anonim válasza:
Ha nyalod már egy ideje, akkor kívülről elég nedves. Dugd be az ujjad óvatosan. Ha érzed, hogy könnyen csúszik, akkor szabad a pálya, tolhatod a lompost 😁
18/38 A kérdező kommentje:
#16 - Akkor a férfi: "Most pedig megduglak, de keményen!" - ez így jó?
2024. júl. 19. 11:34
19/38 A kérdező kommentje:
# -> "Tolhatom a lompost, Aranyom?
2024. júl. 19. 11:35
20/38 anonim válasza:
#18 ezekről érdemes előre beszélni, mert ez nagyon sok csajnak sértő, engem pl izgat. Kommunikáció a kulcs, előtte, közben és utána is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!