Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok, akik beszálló férfit kerestek hármashoz, nincsenek bizalmi problémáitok?
Mi is keresünk a párommal, de valahogy félek tőle hogy egy tulajdonképpen ismeretlennel legyek, akiről alig tudok valamit. Derült már ki korábbi jelöltről, szerencsére időben hogy nem az akinek mondja magát.
Nekem fontos ez, mert mi alapvetően hosszabb távban gondolkodnánk a beszálló féllel.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
Attól függ mire kerestek és hogy milyen igényeitek van.
Ha barátot akartok, közös programot azonos életstilust stb tényleg 3. Partnert akkor nagyon nehéz lesz.
Ha egy normális értsd biztonságos szexpartnert az sokkal könnyebb. Egy egyszerű gyors szűrő vizsgálat és kommunikáció a szexszel kapcsolatban és lehet is szórakozni.
Honnan kerestek , milyen korosztályt és mire ?
41 Bp
Úgy kell csinálni, hogy fel kell regisztrálni Tinderre és úgy kell beállítani, hogy csak azok lássák a képedet, akiket lájkoltál.
Annak leírni, hogy hármasról lenne szó és hogy előtte ismerkedni akarsz. Ha rád szánja azt az egy hetet, akkor megéri vele találkozni, utána meg jöhet a többi.
Személyes találkozót kérjetek "randi" előtt nyilvános helyen.
Vagy akár Facebook profilt is.
Én ugyanúgy beszálló vagyok én pl simán belemennék ilyenbe nincs rejtegetni valóm.
Gondolom ott lesz a veled a párod is nem?
Ne félj.
Tisztázzatok mindent hogy mit szabad és mi az ami tilos.
És az elején mindenképpen ragaszkodjatok a gumihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!