Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párok, akik beszálló férfit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok, akik beszálló férfit kerestek hármashoz, nincsenek bizalmi problémáitok?

Figyelt kérdés

Mi is keresünk a párommal, de valahogy félek tőle hogy egy tulajdonképpen ismeretlennel legyek, akiről alig tudok valamit. Derült már ki korábbi jelöltről, szerencsére időben hogy nem az akinek mondja magát.

Nekem fontos ez, mert mi alapvetően hosszabb távban gondolkodnánk a beszálló féllel.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak?

2024. júl. 18. 21:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
akkor mondjuk ne ugorj ra a farkara 2 szo utan!? ugyanugy lehet 3 mondatnal tovabb ismerkedni ilyen esetben is..🤦🏻‍♂️
2024. júl. 18. 21:48
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem így gondoltam, nyilván megelőzi némi ismerkedés. De ennek ellenére eddig nincsenek jó tapasztalataink sajnos.
2024. júl. 18. 21:49
 3/14 anonim ***** válasza:
41%

Attól függ mire kerestek és hogy milyen igényeitek van.

Ha barátot akartok, közös programot azonos életstilust stb tényleg 3. Partnert akkor nagyon nehéz lesz.

Ha egy normális értsd biztonságos szexpartnert az sokkal könnyebb. Egy egyszerű gyors szűrő vizsgálat és kommunikáció a szexszel kapcsolatban és lehet is szórakozni.

Honnan kerestek , milyen korosztályt és mire ?

41 Bp

2024. júl. 18. 21:56
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Úgy kell csinálni, hogy fel kell regisztrálni Tinderre és úgy kell beállítani, hogy csak azok lássák a képedet, akiket lájkoltál.

Annak leírni, hogy hármasról lenne szó és hogy előtte ismerkedni akarsz. Ha rád szánja azt az egy hetet, akkor megéri vele találkozni, utána meg jöhet a többi.

2024. júl. 19. 09:09
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, vesztek Tinder premiumot, rááldozzátok azt az 50 eurot, egy - két hét ido ismerkedést, és lehet találni értelmes embert ehhez. Csak értelmesen kell hozzáállni, mit és hogyan szántok rá.
2024. júl. 19. 16:23
 6/14 anonim ***** válasza:
18%
Kamu kérdés, nulla reakció. Offos
2024. júl. 19. 16:31
 7/14 A kérdező kommentje:
Te már csak tudod hogy kamu...
2024. júl. 19. 16:58
 8/14 A kérdező kommentje:
Akik értelmes tanácsot adtak azoknak nagyon köszönjük, meg fogjuk próbálni!
2024. júl. 19. 16:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Személyes találkozót kérjetek "randi" előtt nyilvános helyen.

Vagy akár Facebook profilt is.

Én ugyanúgy beszálló vagyok én pl simán belemennék ilyenbe nincs rejtegetni valóm.

Gondolom ott lesz a veled a párod is nem?

Ne félj.

Tisztázzatok mindent hogy mit szabad és mi az ami tilos.

És az elején mindenképpen ragaszkodjatok a gumihoz.

2024. júl. 19. 22:52
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen, ezt mi is így szoktuk csinálni. Először nyilvános találkozót beszélünk meg, a gumi pedig kikötés természetesen. Csak ott a bökkenő hogy a legtöbb jelölttel a személyes találkozóig se jutunk el, mert eltűnnek, komolytalanok.
2024. júl. 19. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!