Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet olyan, hogy túl kedves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan, hogy túl kedves egy pasi?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés, de van olyan, hogy túl kedves egy pasi? XD

Összejöttem egy sráccal aki nagyon kedves velem minden téren, szex közben is mindent úgy csinál, hogy nekem legyen a legjobb, kérdezgeti így úgy jó-e szeretem-e így stb... Mintha magával nem is foglalkozna csak velem. XD

Valószínű bennem lehet a hiba, igaz kevés pasim volt, de ők nem viselkedtek így meg se kérdeztek mit akarok csak nekemestek kb.

Szóval ennek örülnöm kellene?

2024. júl. 18. 12:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm, beszéltem vele erről, jó hogy figyelmes, de magára is gondoljon... 😂 Nekem am bejön, hogy ilyen csak ennyire nem kell.

Most kb 2 hete jöttünk csak össze, azt mondta egyebkent sem lett volna ilyen később, csak azért kérdezősködött hogy megismerjen nekem hogy tetszik.

2024. júl. 18. 18:38
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 magyarán azt mondja amit szerinte hallani akartál... Ezzel együtt neked kell eldöntened, hogy a személyisége neked bejön, vonzó-e vagy sem.
2024. júl. 18. 18:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Ne hallgass a 12-esre. Magyarán fel szerette volna fedezni, hogy mi okoz neked örömöt az ágyban.Ennyiről van szó. Élvezetet akart okozni neked és szeretett volna mindent jól csinálni, úgy, hogy azt TE élvezd. Ezt te is leírtad más szavakkal. Ő is ezt mondta neked, nem arról van szó, hogy segged is kinyalva szeretne behódolni neked, mint valami pincsikutya, vagy azt szeretné mondani amit hallani akarsz, egyszerűen tudni akarta mik a vágyaid, és szeretné beteljesíteni őket az ágyban.

Szóva no para, ha ennyire figyelmes lesz veled a mindennapi életben is, mint az ágyban, akkor sokáig együtt lesztek. ;)

2024. júl. 18. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!