Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet olyan, hogy túl kedves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan, hogy túl kedves egy pasi?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés, de van olyan, hogy túl kedves egy pasi? XD

Összejöttem egy sráccal aki nagyon kedves velem minden téren, szex közben is mindent úgy csinál, hogy nekem legyen a legjobb, kérdezgeti így úgy jó-e szeretem-e így stb... Mintha magával nem is foglalkozna csak velem. XD

Valószínű bennem lehet a hiba, igaz kevés pasim volt, de ők nem viselkedtek így meg se kérdeztek mit akarok csak nekemestek kb.

Szóval ennek örülnöm kellene?

2024. júl. 18. 12:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Akkor viszont vigyázz rá nagyon
2024. júl. 18. 12:53
 2/13 anonim ***** válasza:
69%

Gondolom sokáig nem lesz a pasid...

A csajok nem szeretik csak a rosszfiúkat. 😔 Minden téren.

2024. júl. 18. 12:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Az alap kérdésre válaszolva: lehet, igen.

A leírásodra válaszolva: az az alap, hogy a te élvezeteddel foglalkozik, az ő élvezetével neked kell foglalkoznod. Tudod, kölcsönösen figyelni egymásra és próbálni a legjobb élményt adni a másiknak. Erről kellene, hogy szóljon a szex.

Az más kérdés, hogy sok esetben inkább egyik vagy másik fél szexuális segédeszközként tekint a másikra, de nem az a normális...

2024. júl. 18. 13:07
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Szex közben bocsánatot kér a lökdösésért?
2024. júl. 18. 13:10
 5/13 anonim ***** válasza:
19%

Elnézve az írásképedet és a fogalmazásodat... Ja, örülnöd kéne hogy valaki többet néz ki belőled mint ami vagy, vagyis egy baxható húsdarab. Tán próbáld meg értékelni. ;)

Bár ha jobban meggondolom, szerintem troll vagy.

2024. júl. 18. 13:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy dolgot nem írtál le kerek perec, de a sorok között mégis ott van: hiányérzeted van. Ami teljesen érthető, csak az okot szokás félreérteni: nem az a baj a sráccal, hogy túl kedves, hanem hogy túlságosan alárendelődő.

Egy optimális párkapcsolatban egyformán érzed, hogy a párodnak fontos az örömöd, és hogy ő örömét leli benned. A nők általános negatív élménye, hogy ennek csak az a fele van meg, hogy a pasi örömét leli a nőben, a nő öröme másodlagos. Emiatt a nők keresik a pasit, akinek fontos az ő élevezetük, de arra nincs forgatókönyv, ha a másik fele hiányzik.

Az a szomorú, hogy még a munkahelyi beosztottakban sem szeretik, aki állandóan kérdezget, és szó nélkül megcsinál bármit, amire megkérik, hát akkor párkapcsolatban?

2024. júl. 18. 14:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A #6-osnál a pont, ez nem túlzott kedvesség, hanem alárendelődés, önálló akarat hiánya ami nem túl férfias.

Egy mondással élve, a nők nem szeretik sem a ripacskodó majmot, sem a bólogató kiskutyát, azt szeretik ha csendben lépdel mellettük a tigris.

2024. júl. 18. 14:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"önálló akarat hiánya ami nem túl férfias"

Nem férfi-női és nem is akarati kérdés ez szerintem. Én az ágyban első sorban azt akarom tapasztalni, hogy a lánynak olyan vagyok, mint kisgyereknek az új játék a karácsonyfa alatt, amivel állandóan játszani akar. Ha ott ülne és állandóan engem nézne és kérdezgetné, hogy jó nekem, attól szétakadnék én is.

2024. júl. 18. 15:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A csajok általában nem szeretik ezt, de, ha te igen, akkor ő a potenciális párod.
2024. júl. 18. 15:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Óvatosan az ilyennel!
2024. júl. 18. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!