Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki azt mondja, hogy kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki azt mondja, hogy kell neki érzelem a szexhez, feltétlenül kevés partnerrel volt, vagy egy idő után alakult át benne az elhatározás?

Figyelt kérdés
júl. 17. 21:23
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
nem
júl. 17. 21:31
 2/10 A kérdező kommentje:

nem eldöntendő kérdést tettem fel :D vagy-vagy, nem lehet rá egy szóval válaszolni, max. az egy szó az előbbi vagy utóbbi

gondolom női válaszoló volt és elmondaná hogy bár megdugták 100-an, valójában mindig is érzelemből akart szexelni, csak az a 99 ne lett volna

júl. 17. 21:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem függ attól, hogy mennyi partnered volt. Inkább lelkiállapot és elhatározás/igények kérdése.
júl. 17. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként így éltem meg tökéletességet.

Egy serdülőkorú gyerek napi szinten többször végez önkielégítést.

Aztán eljön az első szex és ha nincs komoly érzelem, nem kap sokkal többet mintha önkielégítette volna magát. De, ha komoly szerelem és kölcsönös odaadás van egymás iránt, akkor csúcsokat döntöget a teljes kielégülés.

Butaság ezt kétségbevonni.

júl. 17. 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
19 évesen én is ezt mondtam még, aztán 20 éves korom körül elkezdtem többet kalandozni és egy idő után kimondottan bejött a random szex. Simán változhat a dolog.
júl. 17. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Akik azt mondják, hogy kell hozzá az érzelem, azok kevés partnerrel voltak. Ezt onnan tudom, hogy velem is így volt. Első szerelmem idején, el sem tudtam képzelni a szexet érzelmek nélkül, aztán évek múlva szakítottunk és csodák csodájára egy olyan csajjal is szexeltem, aki kimondottan irritált, de életem dugásai voltak, amit vele elkövettem.
júl. 17. 21:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Voltak alkalmi szexeim, ahol totál semmi érzelem nem volt. De ma már így negyvenesként azt mondom, kell valami alapvonzalom.
júl. 17. 21:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy pasival feküdtem le érzelem nélkül (testileg vonzott), szó szerint reszelésnek éreztem az egészet.
júl. 17. 22:01
 9/10 anonim ***** válasza:
53%
Ebben a kontextusban nincs semmi összefüggés - mármint a partnerek száma és a között, hogy kell-e érzelem neki a szexhez. Van akinek kevés partnere volt (még), de könnyen létesít szexuális kapcsolatot, míg van akinek nagyon sok volt - pont azért mert nem misztifikálja túl a dolgot, hanem élvezni akarja az életet, a testi örömöket.
júl. 17. 22:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Változik, változhat. Nem vagyunk ugyan olyanok 15-25-35-45... évesen. Mások a vágyaink, céljaink az élet minden területén, így a szexben is...
júl. 17. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!