Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nők az első szopás kényszerből vagy saját elhatározásból volt?
Figyelt kérdés
Mennyire izgultál,és élvezte a srác?2023. máj. 21. 19:57
1/33 anonim válasza:
Nagyon izgultam, én is akartam, de izgi lett volna, ha kényszerből lett volna. :) 18/L
2/33 anonim válasza:
Nagyon.kenyszer.mind a ketten élveztük.
3/33 anonim válasza:
Akartam, de nem élveztem. Sőt, az első párommal egyszer sem élveztem, nem volt való szűz lányhoz az illető.
Azóta másokkal élvezem, kényszerből is izgalmasnak találnám, de elsőre ez nem megfelelő.
4/33 anonim válasza:
Előtte izgultam, közben jött természetesen minden, jó élmény volt. Kényszer soha semmiféle formában nem játszott a szexuális életemben.
5/33 anonim válasza:
Érzelmi kényszerből. Az akkori barátom így is élvezte, én nem.
7/33 anonim válasza:
Én kezdeményeztem az első pasimnál, élveztem
L/22
9/33 anonim válasza:
Az első kapcsolatomban a barátom kérte, hogy csináljam. Nem volt kényszer,csak tudtam hogy nagyon kíváncsi rá, az első volt neki is. Kicsit vonakodtam, de a kedvéért megcsináltam. Nagyon jó élmény volt végül, megszerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!