Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Imádjátok ti is a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádjátok ti is a párotok szagát, ízét, testnedveit?

Figyelt kérdés

2024. júl. 17. 15:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, természetesen.
2024. júl. 17. 15:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Én meg azt is imádom, ha teljesen izzadt. Volt, hogy teljesen izzadtan szeretkeztünk, a hónalja a gyengém. Imádom azt az erős, jellegzetes pállott fenékillatot is, meg nyalni neki, mert szeretem a feneke ízét. Nagyon beteg vagyok ez miatt? Minden egyes nedvét imádom a pasinak. Volt, hogy én kértem meg a pasimat, hogy ne fürödjön le 3 napig, mert imádom, ha kicsit koszos, pállott, izzadt a teste. Mert szexuálisan beindít. Beindít a kanszag!! Kérlek ne ítéljetek el emiatt..
2024. júl. 17. 16:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem, a pálott szagot nem szeretem, a fürdés utáni nyakszagot, bőrszagot igen
2024. júl. 17. 16:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Az asszony már nagyon régen volt ennyire közel hozzám hogy érezzem, de a szomszéd nőét nagyon szeretem.
2024. júl. 17. 16:14
 5/11 A kérdező kommentje:
Imádom ebben a nagy melegben lenyalni róla a verítéket, főleg a hónaljánál. A fingszagát is imádom, van hogy fingás után nyalom ki őt.
2024. júl. 17. 16:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Én sokszor kapom el sportolás után a barátnőmet. Imádom ilyenkor is a punciszagát...
2024. júl. 17. 16:18
 7/11 A kérdező kommentje:
A szappan lemossa a hormonnedveket a másikról. Pedig pont ettől lesz szexuálisan izgató a másik.
2024. júl. 17. 16:21
 8/11 Senior Séf ***** válasza:
65 évesen sem tudok lemondani róluk.
2024. júl. 17. 16:30
 9/11 A kérdező kommentje:
Nyilván vannak határok, a kakája azért fujj... De a pállott, 3 napja mosatlan, izzadt fenékillata és íze az valami csodálatos... Imádom a seggszagot.
2024. júl. 17. 16:32
 10/11 A kérdező kommentje:
És a másik gyengém az izzadt hónaljak.. Ha ilyen mű-orrfacsaró hányinger dezodorral befújná magát és ilyen hímringyó szaga lenne és olyan lenne, hogy 20 méterről is szaglik tuti repülne...
2024. júl. 17. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!