Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tölt el undorral más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tölt el undorral más emberek, nők testnedvei, nyála stb. ?

Figyelt kérdés

Ha erre gondolok, elfog a hányinger. A csókért sosem voltam oda, nyálas, és borzasztó más ember szájában "turkálni". A szex szintén, zavarnak a szagok, a nedvek, minden. Miért van ez? Abszolút gátol a pártalálásban, sőt nem csak a pár találásban, mert emiatt nem is keresek.

ffi.

2021. márc. 17. 22:11
 1/10 anonim ***** válasza:
41%

a nyál engem is zavar valamilyen szinten

F

2021. márc. 17. 22:12
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Undorodsz alapból a szamodra guszgustalannak gondolt dolgoktól?

Ha igen akkor nem ártana ledobni a kabátod egy pocsolyába és dagonyázni benne mint egy malac lehet az feloldana

2021. márc. 17. 22:13
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Azért, amiért én imádom őket: mindenki ízlése más.
2021. márc. 17. 22:14
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
Undorítanak az emberek, ezért nem is keresel társat. De mi a kérdés?
2021. márc. 17. 22:15
 5/10 anonim ***** válasza:
33%
De a savanyú lábszagot ugye szereted?
2021. márc. 17. 22:16
 6/10 anonim ***** válasza:
22%
Mindenkinek undorító, csak túl kanosak vagyunk észrevenni
2021. márc. 17. 22:23
 7/10 anonim ***** válasza:
30%
Pedig egy jó csók mennyire izgató tud lenni. Ahogy összér a nyelvünk. Meg amikor a pasi rám vagy a számba élvez. Igaz az ondónak van egy fura szaga de ez ezzel jár. N
2021. márc. 17. 22:23
 8/10 anonim ***** válasza:
85%

Nekem két dolog jutott eszembe.

1. Aszexuális vagy és csak keresel valami elfogadható magyarázatot hogy miért nincs senkid.

2. Egyszerűen nem tudsz becsajozni és azért keresel kifogást.

2021. márc. 17. 22:35
 9/10 anonim ***** válasza:
65%
Nem szeretem, ha egy random ember osszenyal, de ha olyan nő teszi akihez vonzódom nem zavar. Ha undorodsz a testnedvektől, gondolom aszexuális vagy, hiszen így szexelni se tudsz. Saját testnedveid is undorítónak találod? Mi az ami zavar, miért nem találod természetesnek?
2021. márc. 17. 22:41
 10/10 anonim ***** válasza:
74%

Én is undorodok a testnedvektől, de az aktuális partnerem vagy a páromé nem zavar. Mindenki másé vviszont nagyon:D

Nem tudom mit lehetnekezdeni azzal ha ennyire feszélyez a dolog. Talán menj el pazichológushoz hogy kitaláljátok miért undorodsz ennyire ettől. A saját párodétól is. Azért ez komolyabb dolog

2021. márc. 17. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!