Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért "tàvszexelni" akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "tàvszexelni" akar mindenki ezen a fórumon?

Figyelt kérdés

Ha kiírom, mennyire ki vagyok éhezve, esetleg még azt is megírom, hogy Keszthelyen élek és jó lenne ismerkedni laza kapcsolat céljából, akkor miért a pesti pasik írnak 99,9%-ban? Naponta többször is meg....hàt aztán hogy? Azért nem a szomszéd város a kettő. Ez miért jó pasik?

/Egy kiéhezett harmincas nő/

2024. júl. 17. 08:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
58%
Talizni én se nagyon merek már. Az embertől szép lassan elveszik az minden önbecsülését a nők az évek alatt, hogy aztán már egy talira se mer elmenni. Saját tapasztalat. A sok negatív kritika, stb. Kell a francnak ez. Inkább maradok otthon. 42F
2024. júl. 17. 11:38
 22/24 anonim ***** válasza:
39%
#21-nél a pont. Sajnos ez az igazság! 37F
2024. júl. 17. 11:44
 23/24 anonim ***** válasza:
A nôk azt nem becsülik, ami könnyen jön. A nôk nem értékelik a sok szexajánlatot a pasiktól, mert pl messze vannak. Mi férfiak meg örülünk, ha összejön valami szex közel vagy távol.
2024. júl. 17. 14:23
 24/24 anonim ***** válasza:

23# sokszor leírtam, nagy árat fizettünk a feminizmusért és emancipációért ...🤔

Rettentően túlértékeltek a nők az ún felvilágosodott, nyugati civilizációban.

Nagy hiba volt!

2024. júl. 17. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!