Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elélvezni szex közben ?
5 éve élek szexuális életet , közel 4 éve ugyanaz a partnerem van. Szeretem vele a szexet nincsen semmi probélma kivéve hogy nem tudok elélvezni semmilyen módon . Amikor magamnak csinálom egyedül van hogy 2 perc is elég olyan hamar elmegyek de csak úgy ha videókat nézek. A hüvelyi orgazmusrol almodni se merek.
Ha a partnerem orálisan vagy kézzel kényeztet szinte kellemetlen, nem élvezem annyira hiába csinálja ugy ahogy mutatom neki. Lehetséges hogy annyira megszoktam a saját mozdulataim? Nem tudom hol lehet a bibi.
21/L
"nincsen semmi probélma kivéve hogy nem tudok elélvezni semmilyen módon"
Ha ez nem probléma, akkor mégis mi??? Szerintem szex esetében ennél nagyobb probléma nem létezik....
Kezdd újra: fedezzétek fel egymást, ismerjétek meg, játszatok!
Mintha most kezdenétek.
Engedd el, s ne várj semmit, amit megszoktál!
S éheztesd ki magad!
Az exbarátnőmnek maga az orgazmus is egy ismeretlen fogalom volt mielött megismerkedtünk. Majd később sorozatos hüvelyi orgazmusra is képes volt, ha ügyesen csináltam. Annyiszor élvezett el, amennyiszer nekilendültem.
Ennyit számít a kísérletezés, törődés, ráérzés.
Mindenki mást szeret. Neki a gyors, erős, de apró mozgástól volt orgazmusa, amikor összehajtom őt és a pénisz a méhszájhoz van nyomódva. Így nagyon egyszerűen elélvezett egy párszor egymás után.
Fordított felállásban, amikor ő volt rajtam, egyszerűen csak magamra húztam, szintén a méhszáját izgattam úgy, hogy folyamatosan neki legyen nyomva a péniszem és nem sokáig, hanem kevés ideig, de nagyon erősen és hirtelen mozdulatokkal.
Remélem segítettem valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!