Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, miért hozzátok be a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, miért hozzátok be a féket szex terén hamár biztos a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy a kapcsolat elején nagyon sok a szex. Sőt, perverzebb dolgok is mennek ezerrel. És kb fél év után meg a nők egyszerűen behúzzák féket. De miért? Én amúgyis nyitott vagyok MINDENRE perverz is vagyok. (Semmit nem erőltetem soha)

És nyalni is imádok. (Popsit is). De egyszerűen csak a kifogasokat kapom nyavajgásokat. Mindig van kibújni való "ok"..

Miért van ez így? Hiszen a kapcsolat elejen meg sokat csinaltuk. Nincs gyerek se. Kettesbe élünk.

2024. júl. 13. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Én nem fékezek be. Több hónap után is napi szinten szexelünk a párommal.
2024. júl. 13. 18:40
 2/8 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

Mi 2 éve vagyunk együtt. Heti legalább 4-5x szexelünk, de van olyan is, hogy minden nap.

27N

2024. júl. 13. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Miért húzzák be a féket? Mert gonoszak 🤣🤣

nehogymár a pasi boldog legyen, verje magának mindig, de azért legyen hűséges 🤣😛

2024. júl. 13. 21:07
 4/8 anonim ***** válasza:
22%
Ha lehetne itt is vicces reakciót adni, mint fb-on, én azt adnék 3-mas 😃
2024. júl. 13. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Egy idő után uncsi lesz nekik a csak dugás.

Mást is szeretnének csinálni...

Nálunk változó mikor mennyi szex van. Van, hogy heti 7x többször is egy nap meg ugye van a másik véglet amikor 1 hónapig semmi...

2024. júl. 14. 07:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű a válasz.

Mert új test, új inger még a gyengébb libidóvl rendelkezőket is felcsigázza.

A magamfajta meg x év után is nyomná nap mint nap a párjával, de érzékeny a pénisze és így 2 naponta van vele dolgom.

A pihenő napon pedig petting stb van.

A legtöbb nő átlagosan heti 1x masztizik, magamfajta napi több alkalommal. Már sokat elárul.

Érdemes témázgatni ezeket ismerkedés fázisban. Főleg, ha hosszú távra tervezel valakivel.

De volt olyan is, hogy nagy étvágyúnak mondta magát a pasi és kiderült, hogy egyáltalán nem...

2024. júl. 14. 08:27
 7/8 anonim ***** válasza:
A 3 as egy vicc volt, ha valakinek nem egyértelmű..
2024. júl. 14. 09:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nálad (kérdezö) ez többször elöfordult már, akkor érdemes lenne utánagondolnod miért elégedetlen veled a partnered???? Mit szurtál el?
2024. júl. 14. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!