Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Miért undorodtok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Miért undorodtok a szőrös puncitól?25/L

Figyelt kérdés
2024. júl. 13. 15:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
29%

Köszi a lepontozásokat, a véleményemért🤌🏻 A kérdező véleményeket kért a kérdéssel, nem tanácsot, csak mondom…

7-es voltam

2024. júl. 13. 17:38
 22/32 anonim ***** válasza:
55%
A kifogás csak a hosszú csapzott szörökkel van. Nem hinném hogy probléma lenen 1 centire levágni ami mindenkinek megfelelne.
2024. júl. 13. 18:07
 23/32 anonim ***** válasza:
79%
Legyen tiszta és semmi gondom nincs vele ha szőrös, ha csupasz! Azért ez nem azt jelenti hogy az egész testen legyen szőrös, mert az kiábrándít, de kimondottan a p.ncinál nem zavar, még a fazonra igazítás hiánya sem! Olyankor simogatom az ujjaim végével finoman , aztán egyre mohóbb leszek, van hogy rá markolok és húzom, de csak érzéssel, nem durván! Jó érzés számomra, de a csupasznak sem tudok ellenállni. Inkább az számít, hogy ki a partner és nem az hogy ott van vagy nincsen szőre
2024. júl. 13. 18:27
 24/32 anonim ***** válasza:
40%

Mert nem a 60-as években vagyunk, hogy a szőrös igénytelenség menő legyen. Bár akkor sem volt az, csak akkor még sokkal igénytelenebbek voltak az emberek. Szerencsére ez ma már változott.

Nem kell szőrtelenítened, csak akkor nem csodálkozz, ha ilyen hozzád hasonló igénytelen trógereknek kellesz majd.

2024. júl. 13. 18:44
 25/32 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nem baj ha van bundája a csajnak. Az mondjuk előny tud lenni ha le van vágva de nem kell borotválni. Ugyanis érzékeny terület és a borotva tudja irritálni.

Azt tudom elképzelni hogy például egy tartós kapcsolatban a nő azzal lepmeg hogy fazont vág bele csík, háromszor stb... De nem várom el ugya úgy ki fogom nyalni és a sex is ugyanúgy fog menni.

2024. júl. 14. 03:52
 26/32 anonim ***** válasza:

Ha nem kell nyalni akkor kB mindegy.

Ha elvárás az orál akkor viszont irány a fürdő...

2024. júl. 14. 07:37
 27/32 anonim ***** válasza:
Abszolút nem undorodom tőle.
2024. júl. 14. 07:45
 28/32 anonim ***** válasza:
Engem épp hogy felizgat.
2024. júl. 14. 08:19
 29/32 anonim ***** válasza:
Nekem be jön. Írj kedves kérdező privátba. Neked az van??
2024. júl. 14. 10:31
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem undorodom, és nem kizáró ok.
2024. júl. 14. 11:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!