Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Miért undorodtok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Miért undorodtok a szőrös puncitól?25/L

Figyelt kérdés
2024. júl. 13. 15:15
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
85%
nem undorodom tőle, csak a csupaszt preferálom...illetve szőrös és szőrös között is van különbség
2024. júl. 13. 15:19
 2/32 anonim ***** válasza:
88%
Bár lány vagyok,de nem tapasztalom,hogy undorodnának,sőt...
2024. júl. 13. 15:21
 3/32 anonim ***** válasza:
56%
Mert nem nyalok szőrt,és higiénikussabb a csupasz, nem kell retro punci...
2024. júl. 13. 15:22
 4/32 anonim ***** válasza:
59%
Végigfolyik a szőrön a pisi és melegít beizzad a 40 fokban.... igénytelen.
2024. júl. 13. 15:23
 5/32 anonim ***** válasza:
82%
Szőrőssen csak nagyon rövidre nyírt...
2024. júl. 13. 15:24
 6/32 anonim ***** válasza:
86%

Nem undorodom a szőrős puncitól, sőt, kimondottan izgató ak találom.

Bár nem srác vagyok, hanem férfi.

47 F

2024. júl. 13. 15:27
 7/32 anonim ***** válasza:
44%

Nekem kényelmetlen, kellemetlen lenne nyalásnál, ujjazásnál… a pinát szeretném ízlelni és élvezni, nem szeretnék mellette szőrt is nyalni, meg szúrós is tud lenni.

Meg hát a szőrzet az izzadságot is begyűjti, pisilés után a szőrzet is olyan… Ha nincs mindig idő egy orál, vagy szex előtt mosakodni, napközbeni pisi után egy csupasz puncit könyebb csak jól megtörölni, s utána nyalható, pláne, ha izgalomtól elkezd benedvesedni, ami végképp elveszi a vizelet maradék leghalványabb letapadását.

Az viszont a nőknek lehet kellemetlen, hogy akció közben a szőrzet húzódik, feszül a nyílásnál

2024. júl. 13. 15:28
 8/32 anonim ***** válasza:
65%
Dehogy undoorodok, szeretem. Tiéd olyan?
2024. júl. 13. 15:28
 9/32 anonim ***** válasza:
64%
Mert alaphelyzetben az emberek undorodnak a szőrtől hajtól, ha a szájukba kerül. Gondold el mikor a szájba kerül, a többség nem nyugszik addig, amig ki nem bányásza a szájából. Ezenkivül a hosszú csapzott szőr gusztustalanúl néz ki, miközben 10 perc alatt rövidre lehet vágni.
2024. júl. 13. 15:29
 10/32 anonim ***** válasza:
83%

Nem lesz szőr a szádban, ha előtte fürdik, és ha rövidre van hagyva! Szeretem, kimondottan imádom a retro stílust, a szőrös hónaljal együtt!

A csupasz puncit hónaljat is imádom, de ott más a látvány inger!

2024. júl. 13. 15:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!