Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz bugyi nélkül utcán?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz bugyi nélkül utcán?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy mennyire gáz utcán, tömegközlekedésen szoknyában és bugyi nélkül létezni? A mostani melegekben már nehezen bírom, de a múlt héten így utaztam a városban és olyan cikin éreztem magam. Én gondolom túl? 25N

2024. júl. 13. 14:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
18%
Ha nem zavar, h csurog végig az izzadtság és a folyás, pisi a lábaidon. 🤷🏻‍♂️
2024. júl. 13. 14:44
 2/16 anonim ***** válasza:
22%
Megértelek, én rövidnadrágnak tűnő boxerben nyomom. Izgató mikor este amikor még visszahűlt a levegő, rögtön a farkam érte a hűs levegő. Nekem praktikus is, ha a Szabadkai fele sétálok, csak a pénzt kell előkeresni, a farkam egy mozdulat. Míg a prosti öltözik én már sétálok is tovább a Lidlbe, ha van másik lány szabadon akkor hazafele őt is lezavarom, így nem lesz poros a nadragom csak a lyukon dugom ki a farkam és hellóka
2024. júl. 13. 14:50
 3/16 anonim ***** válasza:
28%
Nagyon rövid miniszoknyával nem gáz, és a hozzám hasonló hülyegyerekeknek még örömet is okozol vele. 😅
2024. júl. 13. 14:57
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, nem is tudja senki
2024. júl. 13. 14:58
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
Csak fel ne fújja a szél a szoknyádat ;)
2024. júl. 13. 15:05
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz. L
2024. júl. 13. 15:11
 7/16 anonim ***** válasza:
22%
Szívesen megkukkolnálak.
2024. júl. 13. 15:30
 8/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem gáz. Ha egészséges vagy, nem folyik ki semmi.
2024. júl. 13. 15:36
 9/16 anonim ***** válasza:
91%

Az nem ciki amit éreztél. Hanem izgalom, hogy szabadon van mégsem látják, mint ha meztelen lennél. Csak arra vigyázz, hogy ilyenkor még véletlen se érjen az üléshez a puncid, mert olyan fertőzést kaphatsz, ami beláthatatlan problémát okozhat!

Amúgy nekem tetszik!

2024. júl. 13. 15:39
 10/16 anonim ***** válasza:
85%

Bugyi nelkul rogton -10 fok a hoerzet?

Egyebkent alapesetben nem gaz, mert honnan latnak, hogy nincs vagy van rajtad bugyi? Foleg ha amugy tangat hord az ember. Szoval ez csak akkor gaz, ha belatnak alad, hogy nincs rajtad bugyi.

2024. júl. 13. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!