Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm tegnap beugortt a táncos lány helyett, egy legénybúcsú?
Nyilván hinni akarok neki, de felmerülnek bennem kételyek, és azt nem tudom, hogy viselkedjek vele.
Mert ha telibe megkerdezem, hogy megdugtak e, akkor fix balhe lesz.
Egyik srácnak írtam, hogy mi volt akit ismerek. Ő mesélt, eddig nem durva, ha csak ennyi volt.
Ritka egy pancser vagy kérdező!
Hagyod hogy a csajod régi fiúbarátokat tartson, meg hogy beszervezze legénybúcsúba, aztán még te érzed magadat sz.rul?
Tiszta szégyenek az ilyen férfiak, akik annyira naivak hogy az már nekem gáz. Szekunder szégyenérzetem van ilyenkor.
Persze figyi semmi gond, nem számít hányan mentek rajta végig a bulin, mert ezzel a buta naivitással teljesen biztos lehetsz benne hogy rendszeresen félrekefél. Egyszerűen melletted megteheti, és láthatóan nem is esik nehezére megtenni.
Neked meg így rendben van, no problem
De te gondolom meg nem jársz legénybucsúkba túl sűrűn eltaláltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!