Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 30+ évesen elmúlik a spontán merevedés?
Régebben már attól is felállt, ha autóban ülve megláttam egy csinos nőt az utcán. Persze ez okozott kellemetlen pillanatokat, de most már az aggaszt, hogy elmúlt ez a jelenség. Nem vagyok kapcsolatban, és már egy éve nem szexeltem, de azelőtt meglehetősen aktív voltam. Nem is nagyon maszturbálok, talán heti kétszer, de régen ez is napi 2 volt.
Esetleg köze lehet ahhoz, hogy túl sokat dolgozom? Havi 300+ óra, és mindig hulla fáradtan érkezem haza, viszont minden nap 9 órát alszom. Emiatt nem vagyok stresszes, mert szeretem a munkám.
Sajnos a mai étrend és táplálkozás qurvára nem barátja a férfierőnek. A bélrendszeri diszfunkció folyamatos stresszfaktor, a folyamatos stressztől a mellékvese folyamatosan termeli a kortizolt, a magas kortizol oldalba rúgja a bolygóideget, az pedig a normális, paraszimpatikus idegrendszerről szimpatikus idegrendszerre vált. Ebben a "harcolj, vagy menekülj" állapotban az agyadon, valamint a kar- és lábizmodon kívül SEMMI sem műxik teljes gázon. A szaporodási funkciók végképp nem.
Zanzásítva az a történet. Életmód- és étrendváltásra lesz szükség, ha nem akarsz néhány jólfésült autoimmun betegséggel ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!