Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már dolgotok olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már dolgotok olyan lánnyal aki bárhol, bármikor képes volt lesz*pni?

Figyelt kérdés

Az éjszaka közepén, vezetés közben, nyilvános WC-ben, ottnoni tennivalók közepette, stb

Szó szerint, bárhol, bármikor.

2024. júl. 11. 08:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Igen. Volt egy barinőm, mániákus szopógép volt. Az volt a fétisem, hogy Halloween-kor cumizzon le sötétben a temetőben egy sír mellett. Megtette.
2024. júl. 11. 10:47
 22/29 anonim ***** válasza:
65%

Akkori proli 40 évesen se leszek, hogy nyilvános wc-ben izéljek. Próbafülkében szoptam már, nem kell engem félteni, de proli nem vagyok és nem is leszek, barátocskám :D Vezetés közben meg kényelmetlen, ezt is azért tudom, mert csináltam már. Aki ezt elvárja, attól elvárom én is, hogy nyaljon ki, miközben vezetek xD Sok sikert.

2024. júl. 11. 10:58
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
#22 a WC meg a vezetés egy kiragadott extrém példa. Millió egy más helyszín idő és lehetőség van
2024. júl. 11. 11:01
 24/29 anonim ***** válasza:
33%
#23 igen, de a kérdésben konkrétan ezek is szerepelnek. Én meg erre reagáltam, hogy kis tini vagy 20 éves lányok lehet tényleg “bárhol” csinálják, mert ki akarnak mindent próbálni, de kicsit idősebb nők már nem fognak bárhol bármikor, mert ők már kitapasztalták, hogy hol jó meg hol nem és nem fognak kényelmetlenkedni pusztán a pasi kedvéért. Legalábbis én nem.
2024. júl. 11. 11:05
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Még nem volt dolgom ilyen lánnyal, de érdekelne!
2024. júl. 11. 11:07
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Igen, szerencsére volt, több is
2024. júl. 11. 13:37
 27/29 anonim ***** válasza:

#24 négy + stb példából kiemelted a kettőt ami egy veszélyes kettő undorító. Volt ott másik két helyzet is és a stb. Ami lehet bármi. Most hagy ne minősitselek hogy tiniként miket csináltál ha ezeket tudod milyenek, se azt hogy 28 évesen miért érzed különbnek magad azért mert már nem csinálod ilyen múlttal...

Mondom az idő telik ...

2024. júl. 11. 14:07
 28/29 anonim ***** válasza:

#27 hu de nagyon értetlen vagy…ha azt írtam, hogy sose lennék akkora proli, hogy nyilvános wc-ben csináljam, abból

neked az jött le, hogy már csináltam?

Inkább engedjük el a témát, több eszem van annál, minthogy ilyennel vitatkozzak🥱

2024. júl. 11. 14:12
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem igénylem és nem várok el ilyen megalázó dolgokat.

Szeretjük egymást és örömöt, gyönyört és kölcsönös élvezetet, kielégülést akarunk adni egymásnak. Ez csakis nyugalmas, kényelmes hely lehet, ahol korlátlanul figyelhetünk egymásra.

Nem beszélünk a legszebb érzéseinkről trágár, kozönséges, durva szavakkal. Nekünk így tökéletes.

2024. júl. 11. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!