Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, hogy egy nő ne legyen túl sok? Ne legyen túl nedves.
Figyelt kérdés
Nem is simogatom, nyalom, ujjazom, bármi, és mégis mire odajutunk már szinte tocsog. Ha berakom neki, rögtön az ajkába harap, és halkan nyög 1-2-t a szemét is becsukja. Aztán nagy levegőket vesz, mint aki nyugtatja magát, és odahúz ez csókra. Aktus közben ez csak rosszabb lesz, még nedvesebb, plusz még a gumi is, amit nem akar elengedni. Viszonylag szűk egyébként, de amiatt hogy túl nedves belül nem olyan jó.júl. 9. 10:21
11/17 anonim válasza:
Semmit, ilyen a szex.
Mocskos és nedves!🤪😜
12/17 anonim válasza:
Mondjuk pl nem gumiba dugni mert abban semmit sem érezni
13/17 anonim válasza:
Ez kb olyan, mintha a barátnőd arra panaszkodna, hogy neked folyton feláll a farkad előjáték során, pedig ő hozzá sem ér.
14/17 anonim válasza:
12-es, a gumi az egyetlen, ami (nagy valószínűséggel) megvéd a szexuális úton terjedő betegségektől. Egyrészt. Másrészt van olyan nő, aki egészségügyi okból nem szedhet fogamzásgátlót. Esetleg rossz tapasztalata van vele (pl. libidócsökkenés).
15/17 Oldfire válasza:
Te szerencsétlen.
Az óvodában még csak az ovónéní bugyijat szoktuk nézni. Ezek mind jó tulajdonságok egy nőnél.
16/17 anonim válasza:
Nem tudom, én eddig a nedves puncimra csak pozitív reakciókat kaptam. Szerencsére sosem volt az, hogy "ne nedvezd össze a lepedőm", vagy "miért vagy ennyire nedves?". Fogadd el, a nők ilyenek: ha szexuálisan kívánjuk a partnert, elég egy ölelés csók vetkőztetés szopás és nagyon nedvesek legyünk. Akkor gondolkodj el, ha nem lesz nedves. Az azt jelenti, hogy nem akar veled szexelni.
17/17 anonim válasza:
16-os Hölgy!
Hát igen,teljesen igazad van,sőt!
Az egy finom,s jó dolog,hogy Te is viszonylag hamar nedvesedsz be.
Biztosan finom,s izgató p.ncid van...
Én szingli pasiként most ahogy visszaemlékszem:eddig ,akikkel nővel eddig voltam,mire oda "jutottam",hogy ott megérintsem ujjal,vagy nyelvvel,addig már bizony mind "tocsogott".
Nyilván elötte elidőztem más testtájékon túl sok,finom,s izgató csókon át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!