Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális ha szeretnék lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha szeretnék lány lenni és arra recskázok hogy elképzelem magam lányként? 21F hetero vagyok

Figyelt kérdés
júl. 9. 00:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%
Homár vagy azért
júl. 9. 02:53
 12/17 anonim ***** válasza:
33%
De teleg ,lány akarsz lenni ,de a fiúk nem vonzanak 😄😄 istenem,hogy mennyi idiotaságot ki tudtok találni
júl. 9. 04:45
 13/17 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, néha szeretem elképzelni hogy farkam van :D (eskü tudom verni a "levegőt" és izgató érzés)

Nem vallom magam pasinak, csak izgalmas fantázia-szinten, meg szerintem mint nemi szerv, egy pénisz sokkal jobb.

júl. 9. 06:08
 14/17 anonim ***** válasza:
20%

Hetero mi... heterok nem kepzelik magukat lanynak

Egy latens homo vagy csak hazudsz magadnak

júl. 9. 06:32
 15/17 anonim ***** válasza:
semmi gond nincs ezzel
júl. 9. 07:14
 16/17 A kérdező kommentje:

"meg szerintem mint nemi szerv, egy pénisz sokkal jobb."

hidd el, nem az.. nyáron a nagy melegben hozzáragad a zacsim a combomhoz, alvásnál néha nem tudok tőle hason feküdni, ha erekcióm van nadrágon keresztül is látszik és el kell takarnom ami tök kínos, szóval engem kb csak zavar

júl. 9. 10:42
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

#16 Cseréljünk :D

Az enyém néha folyik, peteéréskor a legrosszabb, tisztasági betétet kell használnom. Havonta vérzik. A melegben sokszor összetapad, ami amúgy egyáltalán nem feltűnő, de nagy ritkán olyan szerencsétlenül tapad össze, hogy a vécén ülve nem találok bele a kagylóba.

júl. 9. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!