Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha szeretnék lány lenni és arra recskázok hogy elképzelem magam lányként? 21F hetero vagyok
Lány vagyok, néha szeretem elképzelni hogy farkam van :D (eskü tudom verni a "levegőt" és izgató érzés)
Nem vallom magam pasinak, csak izgalmas fantázia-szinten, meg szerintem mint nemi szerv, egy pénisz sokkal jobb.
Hetero mi... heterok nem kepzelik magukat lanynak
Egy latens homo vagy csak hazudsz magadnak
"meg szerintem mint nemi szerv, egy pénisz sokkal jobb."
hidd el, nem az.. nyáron a nagy melegben hozzáragad a zacsim a combomhoz, alvásnál néha nem tudok tőle hason feküdni, ha erekcióm van nadrágon keresztül is látszik és el kell takarnom ami tök kínos, szóval engem kb csak zavar
#16 Cseréljünk :D
Az enyém néha folyik, peteéréskor a legrosszabb, tisztasági betétet kell használnom. Havonta vérzik. A melegben sokszor összetapad, ami amúgy egyáltalán nem feltűnő, de nagy ritkán olyan szerencsétlenül tapad össze, hogy a vécén ülve nem találok bele a kagylóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!