Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha szeretnék lány lenni és arra recskázok hogy elképzelem magam lányként? 21F hetero vagyok
úgy értem biológiailag próbálnám ki a nő-létet, átműttetni nem fogom magam meg ilyesmik
3
én nem csak 1 napra próbálnám ki. amúgy az a vicces hogy leszbiként is hamarabb találnék barátnőt mint hetero fiúként
Na, pont ezért vagyok már lassan 2 órája leszbikus nő. Mármint nem azért, hogy könnyebben találjak barátnőt, hanem annyit hisztiztek, nem akarok többé közétek tartozni XDXD GIRL POWER <3 <3 *-*
Ez is valakinek egy izgalmas szexuális érzés szexuális gondolat. Annyira nem extrém, biztos hogy olvastam már ennél, még itt gyakorin is sokkal örültebb szexuális fantáziákat.
Ez még akár érdekes gondolatkisérlet is lehetne. Biztos sokakat érdekelne, milyen lenne lánynak lenni, átélni a lányok helyzetét. Talán van benne homoszexuálitás is, és szeretné a kérdező ha némileg alárendelődhetne, és megdöngetnék.
"Talán van benne homoszexuálitás is,"
el kell szomorítsalak de nincs, a fiúk/férfiak egyáltalán nem vonzanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!