Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri megpróbalni?
Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel anno nem jöttem össze, de szexualisan vonz és én is őt.
Sose került sor találkozasra de képet meg szeret tőlem kérni meg én is kaptam tőle, de még soha nem sikerült összehozni talit.
Elvileg d*gna az elmondása szerint.
Évek óta "ismerem" neten, de most pont egy hármashoz kellene, de nem tudom hogy írjak-e neki és próbaljam meg vagy hagyjam.
UI: Nem kérek privátokat és mással nem fogok lefeküdni, se mással nem akarok hármast!
2024. júl. 8. 19:58
2/6 anonim válasza:
Hármast te a dildód és az ismeretlen netes szellem, jó felállás.
3/6 anonim válasza:
Persze hogy megér egy próbát biztos örül majd neki!
4/6 anonim válasza:
Elvileg dugna, de évek ota nem keritett sort rá, hogy megvalositsa. Nem hiszem, hogy nagy lepedögyürésekben számithatnál rá.
5/6 mantis religiosa válasza:
Azt azért finoman derítsd ki előtte, hogy mennyire monogám típus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!