Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok, letezik olyan srac,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, letezik olyan srac, akivel annyira jo volt a szex, hogy mas a kozelebe sem ert?

Figyelt kérdés

Kerlek, akkor ne valaszolj, ha meg csak egy sraccal voltal, mert akkor nincs osszehasonlitasi alapod. Valamint akkor sem, ha meg lila kod ul a fejed korul a mostani kapcsolatodban.

Tronok harcaban volt amugy egy ilyen jelenet, amikor Tyrion fegyverhordozoja (vagy poharnoka), Podric azzal lett megjutalmazva, hogy szuzkent be lett fizetve 3 lanyhoz egy bordelyhazban. Viszont amikor vegzett, visszaadta a penzt Tyrionnak, mert tole sem fogadtak el a lanyok, mert az szamukra is elvezet volt... 😅

Szoval lanyok, van ilyen srac a valo eletben is, aki nagyon erti a dolgat?

#szex #Podrick
2024. júl. 8. 15:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
30%
És azok a nők akik 70 férfival dugnak miért nem szánalmasak?
2024. júl. 9. 05:25
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is sok pasival volt dolgom. Nem fájt az senkinek. Élveztem az életem, meg ami vele jár. Szerettem és szeretem a szexet és szerintem ez tök normális. Meg azzal sincs baj, ha valaki 16 éves korától egy pasival van együtt, vagy ha valaki hetente váltogatja. Én ezen a téren kiéltem magam és nem bánom. Ma már feleség és anyuka vagyok.
2024. júl. 9. 08:20
 23/24 Laylah ***** válasza:
100%

Mostani párom.

Jól nyal? Nem.

Jól használja az ujjait? Többnyire.

Nagy mérettel rendelkezik? Nem, átlag felső határa.

Na de amiket ezeken kívül művel velem, az érintések, érzetek, amiket kelt, maga az egész aktus viccen kívül teljesen más érzés és lelkiállapot, mint amiket korábban 10+ partnerrel tapasztaltam, pedig azok között is voltak ügyesek.

2024. júl. 9. 11:22
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem -kapcsolatokon belul- mindig az aktualis partnert erzi az ember a legjobbnak. Legalabbis nalam igy van, 5 eve vagyok hazas elotte is hosszu ideje voltunk egy par, megis a ferjemet mondanam kiemelkedonek.
2024. júl. 10. 04:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!