Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom (lány) nem bírja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom (lány) nem bírja elviselni ha a nyakához nyúlok, vagy simogatom, ez miért lehet?

Figyelt kérdés

Szex közben a tenyerem az arcán volt, közben szép lassan haladtam volna a kezemmel végig a melléig, de mikor a nyakához értem, akkor megijedt és azt mondta ez ne csináljam.

Minden porcikáját szoktam simogatni, tetőtől talpig, még a nyelvemmel is, de a nyakát nem lehet.

A bizalom elméletileg megvan közöttünk, mivel soha az életben még semmire nem is mondott nemet, neki minden jó, mindenbe benne van.

Kivéve ezt.....

És nem mondja el miért.

2024. júl. 8. 07:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Van ilyen, fogadd el! Ez lehet egy gyerekkori, vagy bármilyen korábbi negatív élmény utóhatása. Vagy ennyire kellemetlen érzést okoz nála.
2024. júl. 8. 07:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csikis vavy fojtogattak es azert
2024. júl. 8. 07:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg egyszer már volt élménye erőszakos palival, és ezeket az emlékeket hozza elő belőle
2024. júl. 8. 07:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is rühellem!
2024. júl. 8. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!