Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ha barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ha barátnőmet újjazom vagy simogatom a punciját akkor fáj neki?

Figyelt kérdés

2023. júl. 20. 08:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

Mert rosszul csinálod. Túl gyorsan, túl erőssen.. vagy csak szimplan túl sok ujjad használod..

Ezek a legvalószerűbb okok..

Esetleg fertőzés ami miatt nagyon érzékeny..

2023. júl. 20. 08:18
 2/15 A kérdező kommentje:
2 Újjal csinálom, lassan és nem túl erősen mikor egy kicsit hozzá érek már fáj neki
2023. júl. 20. 08:22
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

Az is lehet, hogy nincs felizgulva, nem elég nedves.. kezed mostál előtte?

Akkor is fáj neki ha magának csinálja?

Hány évesek vagytok? Szűz még a lány? Stb...

Sok kérdés/lehetőség van. Írd le pontosan és akkor talán tudunk segíteni.

2023. júl. 20. 08:27
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
Ujj. Rövid u.
2023. júl. 20. 08:30
 5/15 A kérdező kommentje:
Mindíg akkor csinálom mikor nedves, kezemet megszoktam mosni előtte, mikor magának csinálja nem fáj, én 19 barátnőm 18 már nem szűz
2023. júl. 20. 08:31
 6/15 anonim ***** válasza:
92%

Velem is volt ilyen az első pár alkalommal. Bár nálam ez inkább olyan kellemetlen fájdalom volt, mint valódi.

Az oka lelki eredetű volt, méghozzá az, hogy nem engedtem el magam kellőképp. Ráfeszültem és ezáltal nem is kívántam igazán.

2023. júl. 20. 08:41
 7/15 anonim ***** válasza:
71%
Az ujjazást nem szeretem, a hüvelyembe farok való, a csiklómon is jobban szeretek egy puha nyelvet, mint egy csontos ujjat. Ezzel együtt mind a kézzel izgatást, mind a nyalást nagyon finoman kell indítani, hogy megszokjam és csak utána esik jobban az erősebb érintés. Szerencsére a párom ezt már tudja, ő már tudja úgy csinálni, hogy jól essen.
2023. júl. 20. 08:47
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
Nincs eléggé felizgulva, nem akar szexelni igazából
2023. júl. 20. 09:04
 9/15 anonim ***** válasza:
91%

Ez egyszerű am, az első ilyennél elcseszted az ujjazást, és ráparázik, mert az van benne, hogy fájni fog.

Vagy tényleg rosszul csinálod!

Ez a két opció játszik, meg még esetleg benne van, hogy attól, hogy nedvesedik nem van érzelem.

2023. júl. 20. 09:41
 10/15 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem keress belevaló nőt ez nem alkalmas semmire.
2023. júl. 20. 10:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!