Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Mennyire zavarna ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mennyire zavarna ha háton fekve a nőnek semmi melle nem lenne?

Figyelt kérdés
A-s a mellem, misszionáriusban teljesen rám lapul a testemre. Szinte mint egy pasinak, semmi domborulat.
2024. júl. 7. 12:53
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
Egy alacsony vékony nőn nem zavaró ha pici a melle. Volt ilyen barátnőm és nagyon szexis volt.
2024. júl. 7. 18:20
 52/60 anonim ***** válasza:
100%
Az én feleségem is hasonló mint te,csak 165cm 50kg. Nekem mindig ilyen nőim voltak! Semmi baj nincs veled!
2024. júl. 7. 18:28
 53/60 anonim ***** válasza:
0%
Hát nézd az alacsony vékony férfiaknál ez nyerő. Én is ilyen vagyok és nekem is nagyon bejön.
2024. júl. 7. 18:41
 54/60 anonim ***** válasza:
#50. Persze! Itt mindenki hülye!!! "Csak Te nem"
2024. júl. 7. 18:46
 55/60 anonim ***** válasza:
Semennyire se, főleg mert a kis cicis csajok tetszenek.
2024. júl. 7. 18:51
 56/60 anonim ***** válasza:
Hát de a kérdező is kis cicis.😅
2024. júl. 7. 18:52
 57/60 anonim ***** válasza:
85%

Egy harminc éves nő már pontosan tudja mennyire tetszenek a mellei általában a pasiknak.

Szóval egy unatkozó homokos,vagy egy hülyegyerek írta ki a kérdést.

Vagy a kettő kombinációja;)

2024. júl. 7. 19:20
 58/60 anonim ***** válasza:

A feleségemé b méret.

A feleségem.

Ennyire nem zavar.

Szexi a kis kerek mell, fiatalos, feszes.

2024. júl. 7. 19:43
 59/60 anonim ***** válasza:
49%

Alapvetően a lányba vagyok szerelmes, és ő vonz, vele szeretek együtt lenni. Eleve a kis mellet szeretem, szóval pont hogy izgató. De az együttlétünk nem a melléről szól csak (nyilván az is nagyon izgat, és szeretek vele foglalkozni), hanem egymásról + előjáték, utójáték, stb. Ha a párod is ugyanígy van veled, akkor megnyugodhatsz.

De amúgy ha látnád, hogy a barátod szeret folyton foglalkozni "velük", akkor megnyugodnál? Vagy nem gondolkodtál azon, hogy mivel tudna helyreállni az önértékelésed?

Csak mert szerintem ennek pont hogy örülni kellene, hogy a másik odavan "értük". Az önbizalmad most pont fordítva van, mint ahogy igazából lenni kellene.

2024. júl. 8. 07:17
 60/60 anonim ***** válasza:
50%
Ma már sok nőnél hogy nincs melle, de amúgy nem baj szerintem.
2024. júl. 8. 08:15
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!