Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a Hawk Tuah-lányról hogy ennyire felkapott lett ?
Én úgy tudom, hogy valaki azt is meg akarta tőle vásárolni, hogy beleköp egy üvegbe. De ez lehet nem valós dolog, viszont biztos szép számmal ki van téve szegény lány az ehhez hasonló elmerottyantak leveleinek.
Az csak még szomorúbbá teszi, hogy szerintem 1 hét alatt dollármilliomos lehetne, hogyha tényleg lenne neki OF-je.
Igen, régen is voltak és egy részük biztosan inzultált esetleg részegen az utcán lányokat, de most ahogy van internet és szinte már bárki számára elérhető, így könnyedén meg meri mutatni a mocskosságát az utolsó lecsúszott, de amúgy fülét farkát behúzó kis seggdugó is és a szinte minden következmény nélkül inzultálhatnak az interneten bárkit..
A szomorú pedig igazából az, hogy nem egy kis résznek erősíti fel a hangját az internet, hanem remekül példázza, hogy milyen elcseszett a világ.
Valószínűleg azért lett felkapva, mert titokban sok férfi ilyen "mocskos" szenvedélyes orálra vágyik de a legtöbben nem kapják meg.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!