Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Röviden annyi a sztori, összejöttem egy csajja, de még én lennék az első neki, azt mondta nagyon szeretné, ő is de még úgy érzi nincs kész a "dologra". Nem akarom elrontani, hogy siettetem...
Én viszont nagyon rá vagyok izgulva, már ha rá gondolok, vagy írogatunk attól is cseppen valamennyi előváladékom. Ezzel lehet valamit kezdeni vagy ez így fog menni? Hogy tudnám ezt kezelni? Legyszi normális válasz írjatok, ha tudtok. :(
2024. júl. 7. 10:39
11/12 anonim válasza:
Ha 3 hónapig fekszik le vele sem kell. 1 hét után a petting is gyors már.
12/12 anonim válasza:
Egy hét után még nem aggályos. 3 hónap után már az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!