Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tudnék ez ellen tenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Röviden annyi a sztori, összejöttem egy csajja, de még én lennék az első neki, azt mondta nagyon szeretné, ő is de még úgy érzi nincs kész a "dologra". Nem akarom elrontani, hogy siettetem...

Én viszont nagyon rá vagyok izgulva, már ha rá gondolok, vagy írogatunk attól is cseppen valamennyi előváladékom. Ezzel lehet valamit kezdeni vagy ez így fog menni? Hogy tudnám ezt kezelni? Legyszi normális válasz írjatok, ha tudtok. :(

2024. júl. 7. 10:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
El kell magyaráznod neki szép finoman, hogy te nagyon fel vagy már izgulva, és hogy nem oké neked, hogy nincs semmi. Nem muszáj hagyja a behatolást, de pettingelni azért már lehet, vagy verje ki legalább neked.
2024. júl. 7. 10:42
 2/12 anonim ***** válasza:
28%
Hiába vagy felizgulva, mint egy kanos kistacskó, attól a lánynak nem fog könnyebben menni!
2024. júl. 7. 10:45
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Ez a "nincs kész a dologra" azt jelenti az esetek 80%-ában, hogy valaki mással fog kúrni 2 óra ismeretség után.
2024. júl. 7. 11:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

„Ez a "nincs kész a dologra" azt jelenti az esetek 80%-ában, hogy valaki mással fog kúrni 2 óra ismeretség után.”

Hasonló tapasztalat. Akivel pár hónapnyi ismerkedés után látszólag minden tökéletes, de egy ilyen kihátrálással intézi el a dolgot, annál már előre tudom, hogy nem kell a továbbiakban erőlködni, mert csak egy friendzone-ra vagyok neki elég.

2024. júl. 7. 11:29
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor miert nem azt mondja, legyünk csak barátok, es miert mondja, hogy szeret? Csók, tapi már volt...
2024. júl. 7. 16:06
 6/12 anonim ***** válasza:

„Akkor miert nem azt mondja, legyünk csak barátok, es miert mondja, hogy szeret? Csók, tapi már volt...”

Nem akarja, hogy hülyének/ribizlinek nézd.

Az intim megnyilvánulásával meg sikeresen elérte nálad azt, hogy könnyedén az ujja köré csavarjon.

2024. júl. 7. 16:17
 7/12 anonim ***** válasza:
42%
Úristen ti idióta ösztönlények. Nem arról van szó, hogy a csajt végigkrta már az egész vármegye, ennek ellenére a kérdezővel meg semmit nem akarna több mint 1 éve. Nem tudom mióta vannak együtt, de fél évnél biztos kevesebb ideje. Lányként nem olyan egy szüzesség elvesztése, hogy belerakom egy forró, nedves lyukba a kolbászomat és ennyi. Sokan félnek a fájdalomtól, mikor átszakad a szűzhártya. Esetleg kicsi a melle és kisebbségi komplexusa van vagy csak fél, hogy kevés lesz az ágyban a párjával szemben, aki már tapasztaltabb. Simán akarhat tőle komolyat, ha szépen lassan áttérnek a dolgokra, kezdve a pettinggel. Attól nem mindenki egy hülye ribizli, hogy legelső találkozáskor nem adja magát oda.
2024. júl. 7. 17:47
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

#7 „Simán akarhat tőle komolyat, ha szépen lassan áttérnek a dolgokra, kezdve a pettinggel. Attól nem mindenki egy hülye ribizli, hogy legelső találkozáskor nem adja magát oda.”

Úgy is van! CSAK esküvő után illik felmutatni a szüzesség bizonyítékát.

Amúgy ki írt olyat, hogy legelső találkozáskor? Nos? 🤡

2024. júl. 7. 17:55
 9/12 A kérdező kommentje:
#7 Igaz az lemaradt, pénteken volt 1 hete, hogy úgymond "járunk"..
2024. júl. 7. 18:13
 10/12 anonim ***** válasza:

#kérdező „Igaz az lemaradt, pénteken volt 1 hete, hogy úgymond "járunk"..”

Akkor még nem kell aggódni. MÉG!!!

2024. júl. 7. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!