Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jó nőnek találjátok ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó nőnek találjátok ezt a spanyol színésznőt? 10-ből mennyi? Szívesen együtt lennétek vele kalandban vagy kapcsolatban is?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Átlagos szerintetek vagy csak kicsit jó nő, vagy olyan típus aki nagyon jó és minden pasinak tetszik?

2024. júl. 6. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen megfektetném
2024. júl. 6. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Tök átlagos
2024. júl. 6. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha spanyol, akkor inkább egy Bridgette B, vagy Rebeca Linares.

Legalább mellük is van

2024. júl. 6. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Idehaza bármelyik putrisoron simán találni szebbet,szexibbet,de azért egy patront megérne.
2024. júl. 6. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég átlag igazából, semmi extra. Ilyenből naponta több száz elmegy melletted.
2024. júl. 6. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de semmi extra.
2024. júl. 6. 21:40
 7/7 A kérdező kommentje:

Hat akkor a többség egyetért

Nőként bátorkodtam megkérdezni itt mert láttam már párszor hogy voltak ilyen kérdések ismert lányokról

Azért kérdeztem mert az egyik leghelyesebb színész pasi most vele van együtt és ódákat zeng róla meg mindenhol leírja hogy love of my life stb…

Ráadásul évekkel idősebb is a csaj

Mindig megbizonyosodom hogy az igazi nagyon jó pasi szépfiúk ilyen átlagos lányokkal vannak és nem az istennő kategóriával, amit sosem fogok megérteni

Nőként átlagnak, kiéltnek látom, sőt ezek a fotón

[link]

Még csúnya is szerintem

Nem értem a nagyon jó pasik miért az ilyenre mennek őszintén és miért nem az istennőkre, mikor van annyi ismert is.

2024. júl. 7. 04:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!