Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó nőnek találjátok ezt a spanyol színésznőt? 10-ből mennyi? Szívesen együtt lennétek vele kalandban vagy kapcsolatban is?
Átlagos szerintetek vagy csak kicsit jó nő, vagy olyan típus aki nagyon jó és minden pasinak tetszik?
Ha spanyol, akkor inkább egy Bridgette B, vagy Rebeca Linares.
Legalább mellük is van
Hat akkor a többség egyetért
Nőként bátorkodtam megkérdezni itt mert láttam már párszor hogy voltak ilyen kérdések ismert lányokról
Azért kérdeztem mert az egyik leghelyesebb színész pasi most vele van együtt és ódákat zeng róla meg mindenhol leírja hogy love of my life stb…
Ráadásul évekkel idősebb is a csaj
Mindig megbizonyosodom hogy az igazi nagyon jó pasi szépfiúk ilyen átlagos lányokkal vannak és nem az istennő kategóriával, amit sosem fogok megérteni
Nőként átlagnak, kiéltnek látom, sőt ezek a fotón
Még csúnya is szerintem
Nem értem a nagyon jó pasik miért az ilyenre mennek őszintén és miért nem az istennőkre, mikor van annyi ismert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!