Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megbocsátanátok a barátnőtökne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanátok a barátnőtöknek ha megdugnák a soundon?

Figyelt kérdés
Alkalmi volt csak és részegek voltak.
2024. júl. 5. 20:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%

Én is nő vagyok. Én is voltam már részeg, lett volna alkalmam félredugni, DE soha nem tettem. Ne már...én biztos nem maradnék együtt vele.

Viszont most nem azért, de tőlünk várod a választ? Ezt neked kell tudnod, hogy mit érzel... Ha persze nem kamu a kérdés. Hogy derült ki egyáltalán?

2024. júl. 5. 22:06
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Hú de jók ezek a "megbánta" dumák. Persze, hogy meg. Hisz az illető csak dugni akarta nem elvenni feleségül. Megdugta ez otthagyta. Így marad a régi párja, vagyis a kérdező. És valóban, mi mást mondhatna ilyenkor? Hogy *jó volt, szuper szórakozás.. Picit sem bánom mert nagyon jól megrakott.."
2024. júl. 5. 22:19
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
Igazából van olyan ismerősöm aki így járt és végül megbocsátott és ez már 10 éve volt és boldogan élnek. Ez csak rajtad múlik, mindegy milyen válaszokat látsz. Neked kell érezni hogy máshogy nézel-e rá, hogy el tudod-e viselni, túl tudsz-e rajta lépni. Bárhogy döntesz nem hibáztathat érte senki és egyébként is neked kell majd együttélni a döntéssel. Majd elválik később hogy jól döntöttél-e.
2024. júl. 5. 22:38
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Lófact bánta meg! Azért mondja ezt mert bebukott, vagy tesztelni akarja elég csicska vagy-e ahhoz, hogy lenyelj minden békát. Ha a Soundon félrekúrt, akkor már máshol is megtörtént és meg fog újra meg újra.
2024. júl. 5. 22:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ember. Egy másik srác volt a csajodban. Egy másik srácnak engedte. Felőlem barmit megbánhatna ezek után, szerintem ez undorító. A te csajodon osztoszkodnak mások. Ki tudja még hányan és mit csináltak vele. Persze részeg volt.. akkor ne igyon??? Gondolkodjon előre?

Na mindegy, ez a te életed, lehet neked így jó, hogy más is rakja a csajod, ha a csajod bánkódik miatta.

2024. júl. 5. 22:49
 16/21 anonim ***** válasza:
Meg . Nem arra van kódolva egy ember hogy örökre egyet kívánsz szexuálisan . Attól biztos szeret
2024. júl. 6. 03:04
 17/21 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna
2024. júl. 6. 04:54
 18/21 anonim ***** válasza:
61%
Én eleve úgy küldeném oda, hogy keressen valami pasit és utána spermás puncival jöjjön haza!
2024. júl. 6. 06:28
 19/21 anonim ***** válasza:
Kamu
2024. júl. 6. 06:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, engem biztos zavarna, de megpróbálnék megbocsátani. Inkább azért haragudnék a saját esetemben, hogy miért nem szólt, hogy szeretné mással is, ugyanis nálunk pl már felvetődött a hármas ötlete, vagy akár 4es párcsere.
2024. júl. 6. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!