Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőmet más ujjazta tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmet más ujjazta tudok róla hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
Elment egy buliba a barátnőivel részeg volt és megujjazták, nem tudja hogy tudom hogyan mondjam el neki?
2024. júl. 4. 23:54
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Honnan tudod, hogy megtörtént? Kérdezz rá mi volt a buliban, ha biztosra tudod a dolgot akkor csak annyit kell vele közölnöd hogy goodbye.
2024. júl. 5. 00:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

"Bibibá tudom hogy megujjaztak"

Sejpithetsz közben és szamárfület is mutathatsz.

Gondolom nem egy komoly kapcsolat szóval kár vele foglalkozni.

2024. júl. 5. 00:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha külön megy/mentek bulizni, akkor ilyen máskor is előfordulhat!
2024. júl. 5. 01:11
 4/10 anonim ***** válasza:
15%
Semmi jelentősége
2024. júl. 5. 04:02
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
De miért akarod elmondani neki? Tetszik, hogy megujjazták, felizgat és beszélni akarsz róla, hátha lesz ismétlés vagy még több is?
2024. júl. 5. 06:46
 6/10 A kérdező kommentje:
5. válaszoló talán azért mert a “barátnőm” de nem őszinte és nem is gondolja komolyra a kapcsolatot hiszen nem is egy eset volt mikor megcsalt. Valaki a kérdéseket normálisan teszi ki és nem amiatt amit írtál!
2024. júl. 5. 08:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez többszöri eset volt akkor pláne dobd a csajt ... Mindig is folyamatosan össze vissza fog csalni téged ...
2024. júl. 5. 09:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Értem, hogy állandóan megcsal, meg nem őszinte, meg ilyenek, de akkor se értem, a kérdést. Mi az, hogy "hogy mondjam meg neki"? Ha magyar, akkor nyilván magyarul. De mit kell ezen megmondani? Odaállsz elé, és azt mondod, hogy "bébi, ennyi volt, vége, szabad vagy".
2024. júl. 5. 10:18
 9/10 anonim ***** válasza:

#6 nem is egy eset volt, hogy félrekúrt? S te még vele vagy???

Bocs haver, de egy hatalmas lúzer vagy. Az első után ki kellett volna vágni, de te pincsikutyaként inkább benyeled újra, meg újra hogy félrekúrjon. Amúgy a történet vége borítékolható, megdugják még páran és előbb-utóbb belefut olyanba akinek tökei is vannak, téged meg kivág a pléhbe.

2024. júl. 5. 15:20
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
Az enyémet a nőgyógyász ujjazta meg. Hogy mondjam meg neki, hogy tudom?
2024. júl. 5. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!