Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyivel jobban néztek meg egy olyan lányt, aki bőrnadrágban/bőrhatásúban van?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert nagy kedvenc nálam a bőrnadrág, kényelmes, szeretem hordani.
23/N
#bőrnadrág #bőrhatású nadrág
júl. 4. 15:30
1/16 anonim válasza:
Nekem tetszik, ha azt hord egy lány. Kicsit alaposabban nézem meg. :)
26F
2/16 anonim válasza:
Bejön a bőrnadrág, de nyilván attól függ mennyire nézem meg, hogy mi van benne xd
3/16 anonim válasza:
Amúgy tetszene, hogy tapadós és kiemeli, amit ki kell, de annyira általános lett, ráadásul tipikusan a hell+cigiszag+lenőttszőkeség+5centiműköröm kombós hölgyeken látom leginkább már ezeket, emiatt általánosságban leírom fejben, aki gyakran ilyet hord
4/16 Antiszociális lény válasza:
Ebben a hőségben bőr nadrág?
5/16 anonim válasza:
Ha löttyedt a segge, formátlan gyufaszál lábai vannak akkor vehet bőrnacit nem fog jobban tetszeni.
8/16 anonim válasza:
Nem a nadrág a lényeg, hanem aki benne van. Ha jól érzed magad abban a nadrágban, ne vegyél fel mást ha esetleg vki azt mondja, hogy neki nem tetszik. Ha neked jó az a lényeg. Ha benne vagy és a nadrág alakja csini akkor biztos sokan megnéznek :)
9/16 Med_fet_ati válasza:
Én imádom, fantasztikusan kiemeli a formákat ;)
10/16 anonim válasza:
Nekem nagy kedvencem ez a mostani feszülős bőrnacis divat. Sokkal jobban szemügyre is veszem a bőrnacis lányokat, számomra nagyon dögös öltözék. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!