Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavarna ha egy srác több roma lánnyal volt előttetek?
Figyelt kérdés
Fordított esetben hallottam olyan, hogy fiúkat zavarja.
Eddig meg nem fordult ilyen a fejemben.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy itt olvashatok-e olyan véleményt amit face to face nem mernek megmondani ezzel kapcsolatban.
33 F
júl. 3. 15:30
1/8 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hol tudtál felszedni cigány csajokat?
3/8 NemFogodKitalálni válasza:
Engem nem zavarna. Nem vagyok rasszista, és az sem tartozik rám, hogy előttem mennyi és milyen partnere volt. Ha neki jó volt, akkor egészségére.
27N
5/8 anonim válasza:
Majd csak akkor zavarja, ha valamelyik ex megjelenik és megtépi az új csajt. A roma csajok elég féltékeny típusok, nem biztos hogy jól jár az aki "leváltja" őket.
6/8 anonim válasza:
nem csak féltékenyek hanem bosszúálóak is fóleg a korcsok
8/8 anonim válasza:
Vérfertőzők, a koszos putriból hozzák a betegségeket, stb. Kösz nem, már csak a józan ész is ezt mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!