Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Wellnesbe engednétek a párotokat hogy tanga bikiniben menjen?
Figyelt kérdés
2024. júl. 3. 15:25
1/17 NemFogodKitalálni válasza:
Bocsi hogy nőként válaszolok.
Én alapból nem vennék fel tanga bikini alsót. Sem ha a párommal megyek, sem ha barátokkal. A tanga az otthonra a páromnak a 4 fal között.
27N
3/17 anonim válasza:
Elég nevetséges, hogy valakinek engedlyezni kell hogy milyen ruhát hordhat.
4/17 anonim válasza:
Nekem párom engedi , de igaz én nem kérek tőle engedélyt mivel azt viselem amit szeretnék.
5/17 anonim válasza:
Mióta kell engedélyt kérni a ruhaviseletre? Meg amúgy is miből gondolod, hogy bármit is megtilthatsz a másik embernek? És mi a baj a tangával? Jó alakú fiatal lányok általában tangát viselnek nem?
6/17 anonim válasza:
Úgy gondolom, azt van jogom eldönteni, hogy a saját seggemre mit húzok, a lányt maximum megkérem.
8/17 anonim válasza:
Nekem barátom nem engedi strandon a tangát, mert nem szereti ha megnéznek. Csak akkor veszem fel ha otthon vagyunk a medencébe.
9/17 anonim válasza:
Persze, a barátnőm mindig ilyenben jön fürdőzni, annak ellenére, hogy duci, de nagyon jól áll neki, gyönyörű formás a popója. És teszem hozzá, nem is kérdezett meg, hogy felveheti e, durva lenne, ha engedélyt kéne kérjen erre.
10/17 anonim válasza:
Jó nőknek jól áll vagyis aki megteheti vegyen fel. Az n párom mast nem is hord, mindegy, hogy hol strandol.. Ha fürdés van akkor tanga bikini, monokini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!