Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után nektek is bevág a tanga?
Új pasim van akivel még nem voltam együtt, barátnőm azt mondta, hogy készüljek fel hogy lehet pár napig nem tudok majd tangát felvenni. A történet onnan indult hogy elmondtam hogy nem átlagos mérete van és tudja rólam hogy nem baba puncim van hanem olyan "salátás". Szerinte ha rendesen "megcsinál" akkor be fog vágni a bugyi még pár napig , készüljek fel. Ez tényleg így van?
Bocs a bugyuta kérdés miatt, még nem volt ilyen.
Sikos klinika budapest / vagy ahol gondolod. Nekem 300 volt tavaly. + Utazasi koltcseg + cataflam. Volt szovodmenyem aprobb veromleny... Magatol tisztult. Nem kellett muteni! Volt csomoatvagas. Es a varratszedes nincs mivel felszivodo! Emiatt vegul jo dontes volt. Akar 2x is ujra vegigcsinalnam. Pokol volt a szovodmeny. De szep lett. Csak 1 honappal tovabb gyogyult. Az kamu hogy csak 4 hetig ne szexelj ha intim plasztikaztatsz. Nekem 5 honap volt. Abszolut megerte.
Nem volt regen "baba" odalenn. Es? Nehogymar ne adassek meg nekem. Hat szepen formara vagattam. Felet otthagytam kb a testresznek. De most olyan mint amit akartam.
Amugy ha nem atlagos a pasid merete es aggodalmad van: mikor latod dontsd el hogy szeretned e ha a mehedig feltolna .. merthogy akar belso verzest es meh szakadast S ezzel mutetet es egyben meddoseged okoz.
Te tudod.
Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!