Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomszédból látnak?
Figyelt kérdés
Társasházban lakom, itthon meztelenül vagyok mindig, de a szomszéd épületből elvileg beláthatnak. Az ablak előtt csak egy áttetsző függöny van. Titeket zavarna? Vajon látják amikor masztizok? Mások hogy oldják meg? F.2024. júl. 2. 06:42
1/10 érdeklődő35 válasza:
A függönyön át nem látnak napközben. Este viszont ha ég a lámpa akkor igen
2/10 A kérdező kommentje:
Nem társasház van szembe, este nem dolgoznak már. De ha én bentről látom függönyön át a házat, akkor ők miért nem látnak engem?
2024. júl. 2. 07:00
3/10 érdeklődő35 válasza:
Mert a vékony függönyök olyanok, hogy közelről,+ a sötétebbb felől a világos felé jól átláthatóak, míg fordítva nem
4/10 anonim válasza:
Én nem merek ablak előtt meztelenül lenni, még akkor sem ha be van húzva a függöny. 26/N.
5/10 anonim válasza:
Én még a kertesházba az udvaron is meztelen szoktam mászkalni..
f
6/10 anonim válasza:
Egy idoben zavart, hogy esetleg belathatnak, de mara mar izgat, ha esetleg igy lenne. De nyilvan nem szeretnem magam viszontlatni ilyen kukkolo fotokon.
F
7/10 anonim válasza:
Ha a lakásban ég a lámpa akkor bizony be lehet látni. Tapasztalat. Nekem egy ideig fel sem tünt hogy a szomszéd panelban mennyien dohányoznak az erkélyen éjszakánként.
9/10 anonim válasza:
Én is szoktam meztelenkedi itthon..társasházban.. Szerintem látnak mert észreveszem hogy a függöny mögül vagy elhúzva néznek..27N
10/10 A kérdező kommentje:
9-es, és neked van függönyöd?
2024. júl. 3. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!