Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy a férfi szinte abban elégül ki, hogy szanaszét ujjazza a nőt?
Figyelt kérdés
júl. 1. 16:14
1/9 anonim válasza:
Aha, el nem megyek de nagyon imádom nézni közben a csajt.
De hát ki nem?
3/9 anonim válasza:
Ujjazni jó, de akinek fel is áll és nem töketlen az biz' dugni, sz.patni is szeret.
5/9 anonim válasza:
Férfiként számomra az ilyesmi teljesen kielégítő. Nagyon jó érzés lányhoz hozzáérni. Nem feltétlen kell több egy jó kis pettingnél.
6/9 anonim válasza:
persze. ha nyalógépek válaszára vagy kíváncsi, a legjobb helyen vagy. itt a legtöbben bármi pénzt megadnának érte, hogy végre egy nő puncijához nyúlhassanak. nem hogy még olyan luxus elvárások, hogy bedughassák...
7/9 anonim válasza:
6. Unalmas ugyanaz a lemez, amit itt szajkóztok. Újat nem tudsz kitalálni? Az általánosítás az megy. Ne magadból indulj ki! Ha csak bedugni akarod, nem jelenti, azt hogy más is csak ilyen! Itt az oldalon általánosító ugyanazt a választ toló utalomgépek válasza a jellemző sajnos.
Igen, nekem az érintés fontosabb, mint a szex! De éljenek az általánosítógépek!
8/9 anonim válasza:
Ja, és hatoska, én már nyúltam nő puncijához, képzeld el. Bár neked valami hatalmas örömöt jelent azt gondolni, hogy nem. Te az általánosítástól élvezel el.
9/9 anonim válasza:
"Ja, és hatoska, én már nyúltam nő puncijához, képzeld el."
ja, valamikor a tévé feltalálása előtt.
nyugodtan kiírhatjátok a homlotokra, hogy bármilyen kiskutyába, lábtörlőbe lementek cserébe azért, ha egy nő végre valahára leveszi nektek a bugyiját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!