Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek 19cm és vastag farok az tekintélyt parancsoló méret?
Szerintem valamennyire hozzátársítják tudatalatt az erős határozott férfias férfihez a nagy péniszt.
Ezt abból gondolom, hogy én sajnos nagyon férfiatlan nyüzöge testű hangú gyerek vagyok, lelkileg sem vagyok túl erős, valahogy olyan b*zisan is szoktam viselkedni, pedig hetero vagyok és mikor meglátják a nagy péniszemet akkor mindig elképedtek eddig és mondták hogy kisebbnek gondolták.
Persze lehet egyszerűen csak arról van szó hogy egy nagy pénisz nyilván mindenkin meglepő :D de én akkor is úgy gondolom hogy esetemben jobban meglepődtek.
És kaptam olyan bókot is hogy milyen férfias a farkam :D
Persze ettől még ugyanolyan kis papucs vagyok/voltam a kapcsolataimban, de sokan az ágyban, én szerintem a méretem miatt, szeretnek alárendelődni, cápázgatják magukat vele meg ilyesmi.
Szóval összességében tudatalatt azért sokan a nagy vastag péniszt a férfias jellemmel kötik össze, de azért ha egy lúzer, önbizalomhiányos papucs vagy, akkor úgy is fognak kezelni az életben, akkor is ha tudják hogy nagy a péniszed, tehát nem egy olyan varázslatos dolog hogy ha előkapod a 19 centis, vastag rombolót akkor elfeledteti a csajjal hogy cincogo hangon dadogva tudtál csak elmondani egy mondatot a multkor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!