Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti látjátok létjogosul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti látjátok létjogosultságát a pasikra való felcsatolhatós műpénisznek?

Figyelt kérdés

júl. 1. 00:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem hülyeség.
júl. 1. 00:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem, de viccnek jó.
júl. 1. 06:24
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
Létjogosultság, azt se tudod milyen szót kellene használni!!!
júl. 1. 08:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagy farkat akar a csaj, akkor a férfi is viselhet ilyet és azzal dugja a csajt.

Azért kíváncsi lennék különben ilyen nőre, volt már jó pár csajom, de, ha a 15cm-es (4,5 vastag az igaz) farkamat tövig nyomtam neki, akkor már mind sikított, hogy hú de mély vagy.

Végül is a női hüvely 6-9cm, utána már a méhszájat döngeted.

júl. 1. 09:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Gondolom, az ilyen kimondottan férfiaknak készült, belül üreges felcsatolható műpéniszekre gondolsz. Csak képeken láttam ilyet, a valóságban nem. De előfordulhat esetleg olyan, hogy a pasinak valamiért nem tud felállni rendesen. Vagy fel tudna állni ugyan, de annyira kicsi, hogy használni már nem tudja. Ilyenkor lehet értelme egy műpénisznek, a pasi felveszi, és úgy tud szeretkezni a párjával, összebújva, mint ahogy mindenki más.
júl. 1. 10:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért vannak olyanok amiket double penetration-re használnak. Az azért jól tud jönni ha másik pasi nélkül akarod szendvicsbe tolni a csajt.
júl. 1. 13:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Kisfarkú férfiként néha bevetjük itthon. Így több pózt be tudunk vetni... :-)
aug. 23. 09:06
 8/9 anonim ***** válasza:
41%
Ha a homlokára köti mehet az unikornisozás.
aug. 23. 20:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Jó dolog.

Ha a nő nem zárkózik el.

Nekem nem kicsi. Viszont gyorstüzelő vagyok.

Egy ilyen gumifaxxal addig lehet reszelni amíg kedvetek tartja. Igaz nem szoktunk órákon át szexelni de azért így nem csak 5 perc az akció. Viszont mivel nekem alapból nem kicsi így a felcsatolhatós még masszívabb darab.

okt. 26. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!