Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy nő nem elégíti ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő nem elégíti ki orálisan több éves kapcsolat után sem a párját, akkor nem is szereti igazán?

Figyelt kérdés

Nem is kívánja, illetve nem is akar neki örömet okozni? Hogy látjátok?

Még odáig sem jutott el hogy a szájába vegye, "megízlelje".

Higiéniai problémák nincsenek.

2024. jún. 29. 23:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyszerűen csak nem szeret / nem akar / nem mer szopni. Van ilyen.
2024. jún. 29. 23:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki szereti az orális szexet. Az ilyesmi nem attól függ, hogy mennyire szereted a másikat vagy mennyire nem. Inkább az van, hogyha szereted akkor nem vársz el tőle olyat ami ő esetleg nem akar.

Bár vannak dolgok amik elfogadhatóak és vannak dolgok amik nem. Mindenki döntse el maga, hogy neki mi fér bele.

Nálam például az orális szex azon része amikor nekem csinálják az egy erősen aggályos dolog jelenleg. Ennek pedig nem az az oka, hogy ne szeretném a másikat. A tévhitekkel elentétben sok nő szereti orálisan kényeztetni a párját és bőven lehet ebből is gond, ha egy férfi nem igényli vagy óczkódik tőle.

Szóval én inkább arra lennék a helyedben kíváncsi, hogy mi a konkrét baj és nem azon agyalnék, hogy megkérdőjelezzem a másik szeretetét.

2024. jún. 29. 23:21
 3/10 A kérdező kommentje:
És ha nem is próbálta sosem? Tehát azt sem tudja milyen valójában, és nem láthatja hogy a párjának is mekkora örömet szerez vele. Mert ha így dönt, hogy nem szeretné, azt értem.
2024. jún. 29. 23:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Mindegy próbálta e. Valamiért nem szeregné, taszitja, lehet undorodik is tőle. Ne erőltesd, meg fog utálni.
2024. jún. 29. 23:57
 5/10 anonim ***** válasza:
28%
Az igaz szerelemnek nem ya szopás a záloga B+!!!!
2024. jún. 30. 00:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy ismerosomet szajba eroszakolta egy volt pasija. Azota akar panikrohama is lehet ha a szaja fele kozelit egy farok. A ferja megertette. 16 eve egyutt vannak.
2024. jún. 30. 03:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

El tudom képzelni az otthoni beszélgetéseket:

-nem is szeretsz, akkor megtennéd

-nem akarsz örömet okozni

-nem is próbáltad, honnét tudhatod😂

Ha minket ezzel a szöveggel szédítesz, nyilván őt is.

Saját tapasztalat: minél akaratosabb és manipulatívabb egy partner, annál inkább kezd el idővel undort kiváltani.

2024. jún. 30. 04:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Minden bizonnyal nem szeret, vagy utál szopni. Nálam ebből nem lett volna többéves párkapcsolat, mert már a legelejétől kizáró ok, ha nem veszi szájba a farkam.
2024. jún. 30. 09:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Én sem próbáltam például a fenèknyalást, mégis tudom, hogy nem vonz, akkor sem, ha szeretek valakit. A te helyzetedben az a kérdés, tudsz-e hosszútávon orális szex nélkül élni, nem pedig az, hogy szerete-e a párod. Attól, hogy nem kapja be, még szerethet. Gondold végig, tudsz-e a szexben ekkora kompromisszumot kötni.

n40

2024. jún. 30. 10:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Van egy nagyon jó idézet ami idevág:

"A szabadság nem az, hogy azt teszed amit csak akarsz, hanem hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz!"

Szerintem ez igaz a szerelemre is. Ha szeretem a másikat nem kényszerítem olyanra, amit nem szeretne megtenni.

Több mint 5 éve vagyok együtt a szerelmemmel, egy kezemen meg tudom számolni hányszor nyalt ki, ehhez képest én minden alkalmat orállal indítok.

Elfogadtam, hogy ő nem, ünnepi alkalom, ha mégis.

Szeretem és azt akarom, hogy neki is jó legyen.

33N

2024. jún. 30. 22:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!