Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
49 eves pasiként már nem is reménykedhetek, hogy korombeli nővel legyen kapcsoltamon és szexeljek? Csak az 35-40 eves korosztály talál meg mindig de én korombeli nőt képzeleten magam mellé..
Figyelt kérdés
Sajnos az 45 Feletti nők nagyon inaktívak…
Én egész 60 éves korig keresek párt
jún. 29. 17:29
1/8 anonim válasza:
Ott a rosszlányok
50 évesen én tuti a vékony cuki 21-23 körüliekhez járnék
3/8 Noren1989 válasza:
Késő van a fantazmagóriàkhoz, Papi, feküdj vissza a sziesztàba.
4/8 anonim válasza:
Hát én meg pont fordítva látom. Egyáltalán nem vagyok egy jóképű pasas, de ha most itthagyna a párom, kapásból lenne három 50+-os nő, aki szóba jöhetne. Pont amiatt van több nő ebben a korosztályban, mert a férfiak meghülyülnek és a huszonéves punci kell nekik, elvéve a fiatal fiúktól azokat.
6/8 anonim válasza:
4. Igen, én is csodálkozom hogy rám hajtanak az apám korabeliek. Azért egy pici szégyent érezhetnének. :)
Pl mint 1-2, de én nem rosszlányokon vagyok fenn, csak interneten megtalál minden őrült
Miért hagynám ott a fiatal páromat, aki kielégít? Na..
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi nem csak dugni akarok nem prosti kell…
Heti 3x sportolok így is
jún. 29. 20:21
8/8 A kérdező kommentje:
3#
Köszönöm, most voltam teniszezni,
Még az alvással rá érek..
Fiatal vagy nem haragszok rád…
Na ezért nem kellenek a fiatalok :)
jún. 29. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!