Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/8 anonim válasza:
Lógósabb és picit aránytalanabb lett a mellem.
2/8 anonim válasza:
Le tudtam normális méretre fogyni utána.
Előtte soha sem sikerült.
4/8 anonim válasza:
szerintem arra kíváncsi hogy igaz-e ez a kitágul a vagina és utána nem fogja élvezni a partner a szexet dolog
5/8 A kérdező kommentje:
igen, ez érdekel
jún. 29. 18:53
6/8 anonim válasza:
4. Bocsi, én nem szült nő vagyok. Lehet nem lesz releváns.
Ez alkat és szerintem genetika függő. Nekem most is fáj ha egy vagy két ujj van fenn hirtelen, másban meg harangoznak, úgy hogy sosem szült. (Fiatalok)
Ez nem ettől függ, hanem attól hogy ki milyen "alkat". Szűk vagy sem.
7/8 anonim válasza:
Szétnyúlt a hasamon a bőr ,lőgnak a melleim,kitágult a hüvelyem.
8/8 anonim válasza:
Nekem összement a mellem. Nem lóg, szinte ugyanolyan feszes, csak sokkal kisebb lett sajnos. Lent semmi gondom nincs, párom szerint ugyanolyan mint szülés előtt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!