Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek melyik nyújt jobb élvezetet, ha a nyakatokat vagy ha a melleiteket csókolgatják szex közben?
Nekem a nyakam/vállam/mellkasom környéke sokkal érzékenyebb.
27N
Inkább a nyakam.
A mellemet hagyja békén.
Férfiként mondom, ahány nő, annyi féle ilyen szempontból is. De még a jelenblegi barátnőmnél is állandóan változik. Alapvetően kellemesen érzékenyek a mellei, felizgatja őt is ha csókolgatom, enyhén szopom a bimbóit. Mensi előtt pár nappal szuper érzékenyek neki, akkor hozzá sem lehet érni, az nagy büntetés nekem. De mensi után van 3-4 nap, mikor totál érzéketlenek neki, akármilyen "durván" csinálhatom neki, mert nem fáj neki de semmit sem érez, és a bimbói sem keményednek meg. Nagy mellei vannak amúgy, csak azért írom, mert sokan tévesen azt hiszik, a mellmérettől is függ az érzékenység. A nyakcsókolgatásért nincs annyira oda,csak azért szereti, mert engem indít be nagyon.
De volt olyan exem is, hogy bár kicsik voltak a mellei, kb egyáltalán nem voltak érzékenyek neki. Engedte, hogy játsszak bármennyit vele, bár picit hiányérzetem volt mindig, hogy ő kb unatkozott közben.
"A mellemet hagyja békén."
Na az ilyen nálam kizáró ok lenne. Szerencsére egy ilyen csajom se volt.
Felesleges a kérdés.
Szimplán ismerd ki a partneredet/párodat, ha oda kerül a sor.
Jómagam mindegyiket szeretem, ám egy kicsivel izgatóbb a nyak, arc, fej körüli kedveskedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!