Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, menyire vágytok simogatásra, cirógatásra, erogénzónák izgatására, csókolgatásra egy nőtől?
Hozzátartozik az intimitáshoz, nagyon fontos számomra! Az a nő, aki nem tudja eltalálni, illetve nem jegyzi meg az erogén zónáimat, majd pedig nem alkalmazza, nálam esélytelen a tartós viszonyra!
Jómagam is törekszem partneremnél ezek felfedezésére, majd tudatos kényeztetésére! Többek között, ettől lesz jó a szex!
A faék egyszerűségű nőket pedig meghagyom a 1,5 perces tahó pasiknak. :-) / akiket csak a szüleik nevelnek a szexuális ismeretekre, kultúrára/
nem igazán
maximum ellazítás céljából, ha szex előtt stresszes vagyok, de amúgy én szeretek lenni az aktívan izgató fél
Nekem szükségem van ezen kellemes intimitások megélésére is.
Persze, ha csak szex és más semmi, lehet szó valóban csak szex és más semmiről.
Viszont, ha átélhetem ezen kényeztetéseket is, örülök neki.
Párkapcsolatban mindenféleképpen fontosak számomra ezen intimitások is, nem csak konkrétan a szexualitás.
31 F
Én nagyon igenyelnem de otthon nem kapom meg. Máshol még nem foglalkoznak velem
38f
4# vagyok
Halkan jegyezném meg, utolsó mondatomat cenzúrázták, átírták! Hiszen nemcsupán céloztam rá, hanem ki is írtam a volt és jelenlegi politikai vezetés nevét, irányelveit a felvilágosítást illetően. :-o
Ennyit a szólásszabadságról! Ráadásul, ezeket ők találták ki, akkor mi a gond a felemlegetésével? Hiszen a legtöbb szülő nem beszél intim dolgokról a gyerekeivel, a felvilágosítást sokan nem ejtik meg. Éppen a legtanulatlanabb réteget zárják ki az információkból... De hagyjuk, nem ez a téma ennél a kérdésnél. Csaupán arra kívántam célozni, hogy sokan faék egyszerűek az ágyban (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!