Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt tudtátok, hogy a női talp nyalogatása, csókolgatása, szaglászása, simogatása, masszírozása, a lábujjak szopogatása immunrendszer erősítő?
Figyelt kérdés
Brit tudósok állapították meg.
Kort, nemet.
2020. márc. 17. 23:16
1/14 anonim válasza:
Akkor nyalogass sokat.
Kort, nemet
2/14 anonim válasza:
Brit tudósok azt is megállapíthatnák, hogy nem vagy épelméjű a mindennapi lábfétis kérdéseddel.
Mellesleg ki kéne mozdulni (nem most), nem a fotelből csajozni, hátha lenne olyan nő, akin kiélheted a vágyaid.
3/14 A kérdező kommentje:
Ahhoz meg kell találni egy elveszett nőt.
2020. márc. 17. 23:21
5/14 anonim válasza:
ki a fene akarná nyalogatni!? meg szopogatni!? van baj...
6/14 anonim válasza:
Ez tényleg igaz?
Én csináltam már ilyet
Ha ez igaz rá megyek a témára
7/14 opened paradise válasza:
Brit tudósoknak már sok hülyeséget sikerült "megállapítania".
Persze, annak is jobb az immunrendszere, aki rágja a körmét, mert onnan sok kórokozót bevisz, de azok közben nem verik a f..szukat,mint te erre.
8/14 opened paradise válasza:
Oszt még fenyeget is privátban...
9/14 anonim válasza:
De csak a tiedet erositi. Hogyha a sok padlorol osszeszedett kosz miatti fertozesekbol sikeresen kigyogyultal, jobban veszed a szaros seggnyalast.
10/14 anonim válasza:
Nem hallottam róla, pedig nagyon kedvelem a női lábakat, mert lábfétises vagyok. (F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!