Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha több nő is azt írja a hány pasival voltál kérdésre, hogy nem számolta, az mindenképpen több mint 20 pénisz?
Nem nagyon értem a kérdésedet. "Nekem persze rá kellett írnom, mert másnak nem kellek". Ember, ez mi? Mi az, hogy rá KELL írnod? Dehogy kell. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy már mindegy, csak legyen valaki, akárki, bárki. Ennyire el vagy keseredve? Ennyire nem tudsz szexhez jutni?
Ami a kérdést illeti, a nem számolja azt jelenti, hogy nem számolja. Valószínűleg több, mint 10, mert az első néhányat azért számon tartja az ember, de van az, hogy utána elszalad a ló, sok lesz az egyéjszakás kaland, és akkor tényleg nem szmolja az ember. Én pár éve próbáltam meg összeírni, mert kíváncsi voltam, és próbáltam visszaemlékezni minden esetre, és igen, az egyéjszakások dobták úgy meg a számot, hogy se nevet, se arcot, de még farkat se tudok már társítani hozzájuk, csak halványan megvan, hogy igen, ott volt valami, nála voltunk, vagy ez akkor volt, amikor ebben vagy abban az albérletemben laktam stb. Tehát így kijöttegy szám, 34. Azóta ezt még kettővel növeltem. Most akkor ez sok? És mihez képest sok? És mit jelent egyáltalán az, hogy "sok"? Miért, mi van akkor, ha ennyi különböző férfival volt valaki? Tudom, jellemzően a nőket valamiféle erkölcsi mérce szerint árazzák be, pedig ez ugyanúgy csak tapasztalatszerzés, mint sok más az életben, kíváncsiság, próbálkozás, vele jó, vele nem jó, így jó, úgy nem jó. Többféle farok megismerése, méret, görbület, vastagság szempontjából is, körülmetélt, metéletlen, milyen érzés ha ilyen, milyen, ha olyan.
Ez, hogy melyik nő mennyi férfival volt, az égvilágon emmit nem számít, ha bírod őt, a személyiségét, ha tetszik külsőre is, ha megmozgatja a szexuális fantáziád. Kit érdekel, előtted kik voltak? Vagy hányan voltak? Már rég elfelejtették egymást a többséggel, az égvilágon semmti nem jelent. Mintha azt számolná valaki, hányszor rúgott be hányásig és milyen piától. Pár kirívó esetre emlékszem, a többire nem. Lezajlott egy testi folyamat és ennyi, utána ment tovább az élet.
Pedig bekategorizálnak, ahogy te is bekategorizálod a pasikat.
Remélem a való életben is ennyire nyíltan, tételesen felsorolod és nem háborodsz fel ha számonkérnek.
Általában számolják a nők is, ritka madár a 2-es, akit megtekernek este és egy év múlva már nem is emlékszik ki reszelte meg.
Tudják a nők is hogy mikor és kivel, talán még jobban is, mint mi, férfiak. Csak hát akinek 8-10 alkalmija volt, az nem nagyon dicsekszik vele, mert ribbancnak tartják. Vannak ilyen nők, akik nem csinálnak ügyet a szexből, de a hátuk mögött azért az ismerősök kibeszélik ám, hogy a "fél város már végig ment rajtuk", holott lehet, hogy csupán amikor nem volt párkapcsolatuk, megoldották alkalmival a szex hiányt. A társkeresőkön is azért próbálkoznak be rengetegen a nőknél akkor is alkalmi kapcsolatra, amikor odaírják, hogy komoly kapcsolatot szeretnének, mert sok nő nem vállalja fel, hogy csak heti egy karbantartásra szeretne valakit.
Volt egy időszak, mikor nem volt kapcsolatom, és akkor felgyűlt rohadt sok. (Nem megyek bele az okokba, kicsit bonyolult.)
A lényeg:
Nem akartam én számolgatni, de spektrumos révén minden ilyet, meg dátumokat stb tudok fejből, anélkül, hogy akarnám.
A férjem is tudja, hanyadik volt, ez a szám nyilván azóta, hogy vele vagyok, nem változott, és nem is szeretném.
A többiek véleménye meg nem érdekel, leszarom, előtte sem izgatott. Nem kell senki orrára kötni, akivel futólag beszél az ember.
A "megdugott"/"átment rajta"/"megvolt neki" kifejezésekről már nem egyszer kifejtettem a véleményem.
Emberek vagyunk, nem tárgyak, hogy tárgyesetbe helyezzük bármelyik felet is. (Illetve bocs, a nőt. A férfit érdekes nem szokták.)
2 elvileg egyenrangú fél szexel egymással, -val, -vel toldalékkal.
Pont.
3-as vagyok.
Imádlak 7-es! Te vagy az én emberem!
Én is nem egyszer kifejtettem már a véleményem, de akkor még hatvanadszor is leírom...
Ha egy férfi meg akar fektetni 50 nőt, ahhoz nagyon jól kell kinéznie (és lehet, hogy béna is az ágyban, hallottam ilyenről, jóképű, nagyfarkú, de hamar eldurran, és utána se kényezteti ujjal/szájjal a nőt, második menetet sem akar - ennek ellenére folyamatosan dugja a nőket, mert hát olyan szexi, hogy biztos jó az ágyban, ezért adnak neki esélyt folyamatosan, de egyéjszaka után ez véget is ér).
Ellenben ha egy nő akar lefeküdni 50 férfivel, csak regisztrál egy társkeresőre és időbeosztásától függően ez az 50 férfi akár 2 hónapon belül is meglehet. Még csak fényképet se kell feltöltenie, kapja a privátokat. Most egy szextárskeresőn tapasztalom, hogy már nem lehet írni a nőnek, mert sok privátot kap. Vannak, akik bele is írják a bemutatkozásba, hogy nem tudnak 100 üzenetet elolvasni. Nos, fordított esetben ilyen nincs, egy férfi egy szextárskeresőn nem fog 100 üzenetet kapni nőktől.
Csak ennyire számít, hogy ki dug meg kit... és ha ezt a nők nem látják, akkor nem a férfiak a hülyék.
Most provokálni jöttél ide Kérdező?
Ti férfiak meg azt nem látjátok, hogy az a 100 üzenet nem jó pasiktól jön akivel szívesen dugnánk, hanem csövesbánatoktól, 200 kilós fotelhuszároktól akikre akkor se gerjednénk be ha vakok lennénk. Persze ha ahogy a példádban is említetted, 2 hónap alatt mint az 50-el dugnék aki ír nekem, én lennék a k.rva, hogy milyen undormányokkal lefekszem és nincs tartásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!